Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a komolyabb gondolkodású lányok senkinek nem kellenek. Sőt lenézik őket a férfiak?
Párkapcsolat terén nagyon rossz tapasztalataim vannak sajnos. Nem vagyok távolságtartó és rideg, ennek ellenére sem igazán sikerül az ismerkedés.
Az igaz, hogy bulizni nem szeretek, kalandokat sem kerestem soha. Szeretem a vidámságot, a nevetést, viszont számomra a megbizhatóság, a kölcsönös tisztelet is fontos...amitől sokan félnek, vagy taszítja őket.
24/L
#1 én is egyet értek Veled!
Kérdező: szerintem csak sikerült kifognod a leggyökerebb embereket, szerintem nincs Veled semmi gond, én pl valami ilyesmi gondolkozású csajt szeretnék találni...
26F
Ezt a komoly gondolkodású férfiak is kérdezhetnék a nőktől, akik lenézik őket. Mert bizony ilyen is van.
Szerintem arról van szó, hogy ez a korosztály még nem akar elköteleződni, még csak "kiélni" akarja magát, és ezért.
A gondolkodás nem kompenzálja a ronda arcot (szubjektív), vagy a 100 kilós testtömeget. Sajna ez van. Hiába keresek ilyen lányt, ha nem tetszik adott esetben.
35 ffi
Komolyabb gondolkodásúnak tartom magam, és 14 éves korom óta egy kisebb megszakítással párkapcsolatban vagyok.
Nem kell általánosítani, azért akadnak még normális férfiak.
Én ilyen vagyok és foglalt 16 éves korom óta.
Persze sokan nem hiszik el, de már akkor elég komoly voltam.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!