Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senkinek nem kellenek egy életre az olyan nők akik?
Figyelt kérdés
kedvesek, jó lelkűek, szépek, szeretik a szexet is, nem genyók, lehet rájuk számítani a bajban, stb...?
Vagy csak én fogom ki mindig a szemeteket? Egy ilyen azt javasolta legyek genyó és akkor megtalálom életem szerelmét. Ez valami vicc?
2013. febr. 2. 13:01
2/28 anonim válasza:
lehet hogy valamimás a baj... most csak a jo tulajdonságokat soroltad de mik a rosszak? pl térfogat hisztis pénzorientált stb...
3/28 anonim válasza:
én ilyet keresek. van még kérdés?:D
4/28 anonim válasza:
Az ilyen nők nagyon is "igénycikkek". Csak szerencsére a normális férfiak körében.
5/28 anonim válasza:
Ha jó nő lennél már kellettél volna valakinek. Ha nem kellesz senkinek akkor nem vagy jó.
7/28 Pretty Ballerina válasza:
Van valami abban, hogy rosszul választasz. Ha ugyanabba a hibába esel mindig, akkor ott változtatni kell. Olyanokkal szabad csak leállni, akik érdemesek is rá.
8/28 anonim válasza:
Számomra az egyetlen gond veled, hogy szereted a szexet.
10/28 anonim válasza:
Nektek semmi :) Csak én vagyok ilyen lelki nyomi, akinek aszexuális nő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!