Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok szingli? Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok szingli? Tényleg nem kellenék senkinek? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Lassan 18 leszek, és eddig még csak 1 kapcsolatom volt, de annak is már majdnem 3 éve (első szerelem, kb. 1 évig tartott, de nem volt a legkomolyabb). Azóta történt egy-két dolog, és azt kell mondjam, teljesen kiábrándultam a férfiakból.

Nem vagyok az a tipikus aranyos lány. Nagyszájú vagyok, bulizós, vicces, társasági ember, talán butának és linknek gondolnak sokan, de aztán kiderül, hogy igazából teljesen normális vagyok, el lehet velem bármiről beszélgetni (és még az egyik legjobb tanuló is vagyok, szóval nincs gond az eszemmel, de félreértés ne essék, én nem szoktam ezt felhozni, vagy "hivalkodni" vele.)

A pasiknak azonban mégsem kellek. Jónéhányan átb*sztak már. Ha a bulizós énemet mutattam jobban, ha inkább a normális énemet, egyik se jött be. Sokat járok bulizni, sok helyen vagyok, mégsem találkozok senki olyannal. :(

Arra is gondoltam már, hogy akik nekem bejönnek nagydumás pasik, azoknak pont, hogy olyan lány kell, akik az árnyékukban maradnak, és nincs véleményük mindenről. Én meg pont nem ilyen vagyok, de mégis valaki olyan kéne, aki támogat és irányít. Szerintetek hogy is van ez?

2012. okt. 30. 23:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor ki is kell neked pontosan? meg tudod fogalmazni?

Egyébként meg még csak 17 vagy, korai aggódni. Én 27 vagyok, de soha nem volt még barátnőm. Akkor én mit mondjak...?;)

2012. okt. 30. 23:47
 2/30 A kérdező kommentje:
Hát egy olyan ember kell, aki nem néz ki rosszul (bár nincs túl magasan a mérce), okos, jó dumája van, de mégsem az a tipikus kurafi... Mondjuk az ilyenek már rég foglaltak. Igazából nem nézek ki rosszul, sokak szerint k*rvás a kisugárzásom, lehet hogy ez a hátrány, fogalmam sincs... :S Akinek r*banc kell, az rájön, hogy mégsem vagyok az, meg nem húzom senki agyát, de ha meg normális lány kell, nem vagyok elég normális...??
2012. okt. 30. 23:54
 3/30 anonim ***** válasza:
Szerintem akik nagyon bulizós életűek, azok nem akarnak hosszútávú kapcsolatot, hiszen bármi történhet annyi embert ismernek meg és jobban szeretik az egy éjszakás kalandokat. Én az otthon ülős fajta vagyok, de amikor ritkán elmegyek egy buliba, akkor ezt figyeltem meg. Nem is kellek senkinek :/. 19/F
2012. okt. 30. 23:57
 4/30 anonim ***** válasza:

első vagyok

Hát, én nem tudom...talán az a gond, hogy előre besorolnak a külsőd alapján. De inkább nem okoskodok, én sosem csajoztam még, nem tudom, mi riasztja el férfitársaimat tőled.

2012. okt. 30. 23:58
 5/30 A kérdező kommentje:
3.: igazából volt már, mikor buliban ismerkedtem meg valakivel, volt számcsere is, de aztán mégsem keresett (pedig nem volt matton, szóval nem az alkohol "szépített meg"). a környezetemben is vannak olyanok, akik buliban ismerték meg a párjukat. úgyhogy néha ilyen szerencsétlen sorsúnak érzem magam :D olyan is volt már, hogy -igaz egy ilyen kocsmázós délutánon- kevertem egy fiúval, és bejött meg aranyos volt, utána megkersett, beszéltünk fészbukon, tök úgy tűnt, hogy végre találtam valakit, aztán amikor végre találkoztunk józanul, szinte végig magáról beszélt, és iylen nem tudom... szar volt és kész :S
2012. okt. 31. 00:04
 6/30 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát, legalább sikerült valamit összehozni, nekem még annyi sikerélményem sem volt. Az egoisták meg becsúszhatnak. 3. voltam.
2012. okt. 31. 00:10
 7/30 A kérdező kommentje:

de én ezt nem sikerélménynek könyvelem el, hanem inkább kudarcnak, és nagyon rossz, mert ezek miatt már szinte utálom a pasikat... de komolyan :S bár ezt nem szoktam kinyilatkoztatni, de néha azért keményeket osztok, bár olyanoknak, akik úgysem számítanak.

a lényeg, hogy még mindig nem tudni, mi a hiba bennem :D azért köszi a válaszaitokat!

2012. okt. 31. 00:15
 8/30 anonim ***** válasza:
Nekem sem jön össze a párfogás, mégsem utálom a nőket.
2012. okt. 31. 00:17
 9/30 anonim ***** válasza:
Amúgy, nem kell elvárni, hogy a férfi keressen szerintem, most ha tetszik, akkor miért nem léphetnél te? Ez miatt a régi "szokás" miatt csúszik le egy csomó nő akár egy főnyereményről. Ha bejön valaki, akkor keresem, nem valami nagy megerőltetés. Vagy csak én vagyok ezzel így?
2012. okt. 31. 00:20
 10/30 A kérdező kommentje:
nem szoktam 100%osan kéretni magam, de szerintem a fiú dolga, hogy keresse a lányt (legalábbis a kezdeteknél). volt már, hogy kezembe vettem az irányítást, persze nem jött be, és büszkeségemtől teljesen megfosztva maradtam, na annál szarabb nincsen, főleg mivel ahogy írtam, eléggé erős egyéniség vagyok. szóval a fiú keressen, persze ha ír, akkor nem szoktam játszani a flegma p*csát.
2012. okt. 31. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!