Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz ügy az elköteleződés?
Figyelt kérdés
Mikor nincs senkim és magányos vagyok akkor vágyom valakire, de mikor lenne lehetőségem valamiért nem vonz annyira a dolog. Ez számomra is furcsa. Talán ez annak a jele is lehet, hogy valamilyen szinten félek az elköteleződéstől? Ti hogy vagytok ezzel?2012. okt. 13. 23:32
1/6 anonim válasza:
azért jobb kitelelni valami csajjal,mint egyedül.
2/6 mirror06 válasza:
Ez azért hülyeség, mert az elköteleződés aligha korlátoz téged bármiben is.
3/6 A kérdező kommentje:
hát én lány vagyok, amúgy de igen mindig "kell" vele találkoznod, és én amúgy is csak akkor mennék bele egy kapcsolatba, ha szeretem az illetőt, viszont szerelmes meg nehezen leszek, mert félek a csalódástól, ez egy ördögi kör.
2012. okt. 13. 23:44
4/6 anonim válasza:
Én teljesen ugyanez vagyok, csak fiúban. Lehetett volna kapcsolatom, de mikor odáig jutok, hogy már csak 1 lépés kéne, akkor valahogy elveszik belőlem az érdeklődés a másik felé, és én is azt érzem ,hogy bekorlátozna egy kapcsolat. Szerintem mi ilyen típusúak vagyunk, akiknek nehéz, szabadságvágyunk óriási.
5/6 A kérdező kommentje:
hát igen tényleg van szabadságvágyam az igaz, nem szeretem ha mindig a nyakamon lóg valaki, ugyanakkor viszont valamikor jó lenne ha lenne mellettem egy társ
2012. okt. 15. 23:19
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!