Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem akar gyereket. Elhagyjam? Maradjak?
Hagyd el! Most.
Éppen nemrég volt hasonló helyzetben egy ex kolléganőm.
ÉS már így is sokat késlekedett.
Ha pedig meggondolja magát, az elhagyás után még visszatérhet, persze ha gyerekkel.
Csak azzal meg az a baj, hogy egyedül nevelheted majd - örülj, ha pénzt kapsz tőle. úgy értem az egyedült, hogy azért 3-asban fogtok lakni. és persze 4-esben csak akkor, ha ikrek jönnek össze....
tudod az a szomorú, ha most vele maradsz, gyerek nuku, és aztán 10 év múlva közli, hogy bocs, de beleszerettem egy 30 éves csajba, úgyhogy pá-pá.
Nekem az a véleményem - pasiként -, hogy aki nem akar gyereket, ott valami gáz van. Családból hozott valamit, vagy egyéb saját dolog - de a legtöbbször csak egyszerűen nem mer ekkora elkötelezettséget vállalni. De akkor meg minek.
És ha még nem is hagy el, de esetleg ő hal meg előbb - lássuk be, jó sansz van rá, akkor egyedül nem lesz egy fáklyás menet. Látok ilyen nőt a környezetemben, és alig tudja magát lekötni valamivel - nincs kinek adnia a szeretet, ami összegyűlt benne.
Pláne, ha már visszakozott egyszer.
Menni. Fájni fog. De nem annyira, mint az esélytelenség a gyerekre, főleg, ha nagyon akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!