Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet úgy a kapcsolatom hogy a lány akibe szerelmes vagyok nem szerelmes belém. Csak szeret. Ezt mondta is és érezteti is. Talán az utolsó vagyok a fontossági sorrendben. Működhet vagy elhagyjam? ő nem akar elhagyni.
hát...lehet idővel beléd szeret ehez lehet vkinek 1hét vkinek 1hónap kell.
De ha számára te vagy az utolsó akkor nem tudom :S
Szar érzés lesz egy idő után hogy neked ő az 1. neki pedig te vagy az utolsó
16/L
NEM! Határozottan NeM fog működni, mindketten jobban tennétek, ha hagynátok egymásnak a lehetőséget hogy valakivel boldogok legyetek. Neked olyat aki viszont szeret, neki pedig olyat, akit tud szeretni.
Mélyülhet a szeretete irántad, de nem lesz beléd Úgy szerelmes soha, ahogy kéne. És egyszer majd jön valaki, aki mellett majd érezni fogja. Sehogy se jó hidd el, és minél tovább húzzátok a szakítást annál rosszabb és fájdalmasabb lesz. Ez nem egy igazi Társ-kapcsolat, ez csak egy kényszerhelyzet, vagy nem tudom hogy mondjam.
Tudom hogy nehéz. De adjatok egymásnak esélyt. Maradjatok barátok. Így csak szenvedtek, ha ő még nem, hát majd fog. Nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!