Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok de ő csak egy éjszakára akar mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lány vagyok van egy fiu akivel kiszemeltük egymást a suliba több hónapja ....aztán megkerestük egymást kiderült hogy van barátnője fél éve de sokszor szakítottak hagytam is a dolgot....a fiu csak egy éjszakára akart megpróbáltam elfelejteni de a hónapok teltek és nem sikerült...a napokba megis keresett és nem bírom teljesen belezugtam mit tegyek?2012. márc. 15. 11:21
1/23 anonim válasza:
Feküdj le vele 1 éjszakára vagy felejtsd el.
2/23 A kérdező kommentje:
Az a helyzet h még nem voltam senkivel
2012. márc. 15. 11:22
3/23 A kérdező kommentje:
folyton mondja h engem akar és ne foglalkozzak a barátnőjével....de ez így nem jó
2012. márc. 15. 11:23
4/23 anonim válasza:
Én sem voltam, ha ez vígasztal. Bár nem hiszem.
Én nem feküdnék le vele helyedben, már csak elvből.
Úgy hogy szeress ki belőle. Elfelejteni nem fogod, főleg ha látod.
5/23 A kérdező kommentje:
én próbáltam...de mindennap látom
2012. márc. 15. 11:25
6/23 anonim válasza:
Te még rengeteg fiút megkaphatsz, olyat is aki nem ilyen görény. Főleg ha szép vagy. Válasszon te vagy a csaja. De az ilyen úgyis be fog téged csapni és kihasználni.
7/23 A kérdező kommentje:
Az a baj h engem mindenki beakar csapni...és egy éjszakára győzködnek...
2012. márc. 15. 11:27
8/23 anonim válasza:
És neked az elég lenne? Egy dugás?
9/23 anonim válasza:
Majd arra is rávesznek, hogy ne védekezzetek, aztán majd szülhetsz gyerekt vagy ölheted meg.
10/23 A kérdező kommentje:
nem elég...próbálom rávezetni a fiut...hátha ha néha találkozok vele megváltozik benne ez az érzés h csak erre kellek
2012. márc. 15. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!