Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lány akibe szerelmes vagyok és nem tudom hogy mit csináljak?
Még nem montam el neki hogy szeretem
Különösen nem sokat szoktunk beszélni kedves nem mogorva
Nem tudom mit csináljak hogy közelebb kerüljek hozzá
Pl.:többet beszélgesünk meg stb..
(Kérlek normális válaszokat adjatok és, legyetek megértők)
12/F
első kommentelő:
na jó nem szivatásképp na,én szerintem beszélj vele,foglalkozz vele többet,esetleg lepd meg kis ajándékkal is...
Szia!
Az első lépés, hogy többet beszélgessetek, ehhez az kell, hogy barátkozzatok. Erre jó ötlet lehet, ha a srácokkal megbeszélitek, hogy pl meccset szerveztek és a csajokat meghívjátok. Csak úgy, egy játékos szombat délutánra.
És akkor meccs után csak oda sündörögsz a közelébe, ha többen vannak beszélgetést kezdeményezel a csoporttal. Ha egyedül van, akkor meg lazán, természetesen megkérdezed pl nem tudod mennyi az idő. Erre ő válaszol, majd kérdezd meg na hogy játszottunk? És máris beszélgetést kezdeményeztél. Egy a lényeg, amikor beszélgetsz vele, figyelj rá, ne vágj a szavába és pl egy kis humort vihetsz a beszélgetésbe, azt a nők szeretik.
Remélem segítettem, nincs jobb ötletem!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!