Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27-28 éves korban semmi elköteleződés?
Sok volt a csalódása.
Az ilyeneket el kell kerülni.Főleg,akiket sokszor átvetek,megcsaltak típusú palikat....
Döntsd el mit akarsz.Ha nincs közös cél,közös gondolkodás mód és hasonló anyagi helyzet,akkor eleve bukta.
mi ez a sok 27-30 éves pasi kérdés???
komolyan öregnek tartotok egy 28 évest?? h kötelező legyen a gyerek meg a házasság?
És ha még nem találta meg azt az illetőt akitől gyereket is szeretne?
Miért ne élhetne egy 28 éves pasi úgy hogy csak barátnője vagy élettársa van? Lehet h el sem akarja magát még kötelezni mert minek?? Miért lenne kötelező?
A gyerek sem kötelező, nem akar mindenki gyereket sem.
én 28 vagyok, és van egy élettársam 13 hónapja, előtte ilyen 1-2-3 éves kapcsolataim voltak, de köszönöm egyenlőre gyerekre sem vok felkészülve, és házasodni sem szeretnék. Minek kéne megkomolyodnom?
Minek kéne "kötött mellényes, vászon nadrágban, meg oldalra fésült hajjal járnom 2 gyerekkel az oldalamon szórakozásként aldiba?"
ez hülyeség...egy 27-30 éves pasi ugyanolyan normális mint egy olyan aki már házas.
szerinted, az egyedülálló nők a 25-30 évesek akkor azok is legyenek házasok mind és akkro aki ebben a korban egyedül van az maradjon is egyedül? Ugyanúgy nők is vannak egyedülállók.
esküszöm ez megint 1 évig tartó kérdés lesz itt a gyakorin...
13:15 - miért gondolod, h el kell kerülni? ezzel nem feltétlen értek egyet. vigyázni kell az olyanokkal, akik sokat csalódtak? de miért?
13:20 - 24 évesen mondjuk nem feltétlen kapcsolat kell a fejedben járjon. mondjuk pár évvel fiatalabb vagyok nálad, de már egyáltalán a szó is, hogy kapcsolat csak nemrég kezdett felvetődni bennem. de ilyen kötöttséges dolgok még tőlem is távol állnak :)
13:30 - nem gondolom, h kerülni kéne téged. viszont az nem túl jó, h a munkád miatt szinte nincs is időd a saját dolgaidra, a magánéletedre.
13:31 - nem azért tettem fel a kérdést, mert úgy gondolom, így "illene". mindenki úgy él, ahogy akar (ha azzal mások érdekeit nem bántja persze). de mindenképpen elgondolkodtató, amit írtál. és látok is benne igazat, de nem tudtam, h a negatív példák ennyire csökkenthetik a kedvét... így lenne?
13:35 - azért szerintem ha az ember keres, talál, tehát nem hajt mindenkit az anyagi jólét. az mindenesetre becsülendő, h egy válással a hátad mögött is akarsz újra kapcsolatot. mert gondolom, akkor kijutott a negatív élményekből is.
13:44 - félreértettél. nem tartok öregnek senkit, és egyáltalán nem tartom kötelezőnek ezeket a dolgokat. azért tettem fel a kérdést, mert tudom, hogy van ilyen és érdekel a miértje. de ne haragudj, ha megsértettelek ezzel, nem volt szándékomban és nem gondolom úgy, h bármi baj lenne ezzel a másik állásponttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!