Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27-28 éves korban semmi elköteleződés?

Figyelt kérdés
Aki eddig nem házasodott, nem is fog? Nincs párkapcsolata se, pedig semmi para nincs vele. Azt hittem, ilyen korban már vágynak valami kapcsolatra a férfiak is. Hogyhogy nincs neki elköteleződése? Van erre valami magyarázat? Vagy ha érdeklődik is, akkor is kizárólag a szex hajtja?(Egy normális emberről van szó.)
2012. jan. 14. 13:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
63%
nem mindenki egyforma.. van, aki sose érik meg.
2012. jan. 14. 13:07
 2/23 anonim ***** válasza:
18%

Sok volt a csalódása.

Az ilyeneket el kell kerülni.Főleg,akiket sokszor átvetek,megcsaltak típusú palikat....

Döntsd el mit akarsz.Ha nincs közös cél,közös gondolkodás mód és hasonló anyagi helyzet,akkor eleve bukta.

2012. jan. 14. 13:15
 3/23 anonim ***** válasza:
64%
most 24 éves férfi vagyok, de az eddigi tapasztalataimból kifolyólag inkább választom a karriert. remélhetőleg sikerül bekerülni egy multihoz ahol még barátnőre sem lesz időm, nemhogy elköteleződésre!
2012. jan. 14. 13:20
 4/23 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok. Igaz én vágyok egy kapcsolatra csak nem találtam meg azt a személy még akivel egymást akarnánk. A munka rengeteg időt és energiát felemészt, és nekem személy szerint nem megy könnyen, hogy más emberek felé nyissak. És hogy az egyik válaszra is reagáljak egy félmondattal: Ezért engem el KELL kerülni?
2012. jan. 14. 13:30
 5/23 anonim ***** válasza:
67%
Sokminden lehet benne.En tobb ilyen embert ismerek,sot harmincon túliakat is akiknek még komoly kapcsolata sincs.Vannak emberek akiknek nem valo a párkapcsolat az inkább ne is házasodjon csak azért mert már illene.Vannak akik félnek a kotottségektol, félnek a lelki séruléstol mert mindenhol csak negatív példát látnak(válások, szakítások)Kozre játsszhat a régebbi rossz tapasztalat, csalodás vagy csak olyan zárkozott esetleg kulonos a személyisége hogy a mai világban nem talál not magához.Nagyok az igényei,"bogaras",megszokta a egyedullétet és nem tud alkalmazkodni egy másik emberhez napi szinten.A kor elore haladtával csokken a választék.A legtobb no már férjhez ment vagy kapcsolatban van.Elvált anyát gyerekkel meg nem mindenki tud elfogadni.
2012. jan. 14. 13:31
 6/23 anonim ***** válasza:
Hülyeség, én 30 évesen már el is váltam, azóta meg csak sodródok. Ha találnék valaki nekem megfelelő normális gondolkodásmóddal megáldott lányt, én lennék az első aki elkötelezné magát. Sajnos a mai világban, mindenkit az anyagiak mozgatnak és ha csóró vagy, akkor igencsak nehéz a dolgod. 34F
2012. jan. 14. 13:35
 7/23 anonim ***** válasza:

mi ez a sok 27-30 éves pasi kérdés???

komolyan öregnek tartotok egy 28 évest?? h kötelező legyen a gyerek meg a házasság?

És ha még nem találta meg azt az illetőt akitől gyereket is szeretne?

Miért ne élhetne egy 28 éves pasi úgy hogy csak barátnője vagy élettársa van? Lehet h el sem akarja magát még kötelezni mert minek?? Miért lenne kötelező?

A gyerek sem kötelező, nem akar mindenki gyereket sem.

én 28 vagyok, és van egy élettársam 13 hónapja, előtte ilyen 1-2-3 éves kapcsolataim voltak, de köszönöm egyenlőre gyerekre sem vok felkészülve, és házasodni sem szeretnék. Minek kéne megkomolyodnom?

Minek kéne "kötött mellényes, vászon nadrágban, meg oldalra fésült hajjal járnom 2 gyerekkel az oldalamon szórakozásként aldiba?"

ez hülyeség...egy 27-30 éves pasi ugyanolyan normális mint egy olyan aki már házas.

szerinted, az egyedülálló nők a 25-30 évesek akkor azok is legyenek házasok mind és akkro aki ebben a korban egyedül van az maradjon is egyedül? Ugyanúgy nők is vannak egyedülállók.

esküszöm ez megint 1 évig tartó kérdés lesz itt a gyakorin...

2012. jan. 14. 13:44
 8/23 anonim ***** válasza:
Manapság elcsúszott a házasság és a gyerek vállalás 30 felé. Ha valaki 27-30 között még nem házas, nem jelenti azt, hogy nem is lesz az.
2012. jan. 14. 13:51
 9/23 A kérdező kommentje:

13:15 - miért gondolod, h el kell kerülni? ezzel nem feltétlen értek egyet. vigyázni kell az olyanokkal, akik sokat csalódtak? de miért?

13:20 - 24 évesen mondjuk nem feltétlen kapcsolat kell a fejedben járjon. mondjuk pár évvel fiatalabb vagyok nálad, de már egyáltalán a szó is, hogy kapcsolat csak nemrég kezdett felvetődni bennem. de ilyen kötöttséges dolgok még tőlem is távol állnak :)

13:30 - nem gondolom, h kerülni kéne téged. viszont az nem túl jó, h a munkád miatt szinte nincs is időd a saját dolgaidra, a magánéletedre.

13:31 - nem azért tettem fel a kérdést, mert úgy gondolom, így "illene". mindenki úgy él, ahogy akar (ha azzal mások érdekeit nem bántja persze). de mindenképpen elgondolkodtató, amit írtál. és látok is benne igazat, de nem tudtam, h a negatív példák ennyire csökkenthetik a kedvét... így lenne?

13:35 - azért szerintem ha az ember keres, talál, tehát nem hajt mindenkit az anyagi jólét. az mindenesetre becsülendő, h egy válással a hátad mögött is akarsz újra kapcsolatot. mert gondolom, akkor kijutott a negatív élményekből is.

13:44 - félreértettél. nem tartok öregnek senkit, és egyáltalán nem tartom kötelezőnek ezeket a dolgokat. azért tettem fel a kérdést, mert tudom, hogy van ilyen és érdekel a miértje. de ne haragudj, ha megsértettelek ezzel, nem volt szándékomban és nem gondolom úgy, h bármi baj lenne ezzel a másik állásponttal.

2012. jan. 14. 14:28
 10/23 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elottem szolokkal.A kor az csak egy szám,nem lehet a szerint tervezni az életet hogy hány éves valaki.Mindenkinek máskor jon el az ideje.Az már idejét múlta hogy 25éves korig kotelezoen házasnak kell lenni es gyereket nevelni.
2012. jan. 14. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!