Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27-28 éves korban semmi elköteleződés?
A negatív élményt arra értettem, h mondtad, h kihasználtak... ez elég negatív, nem? de az se baj, ha nem érzed úgy, h ezzel úgymond "takaróznod" kéne. Helyes. :)
Hasonló vagyok akkor hozzád, mert én is kb így nőttem fel, én is büszke vagyok az értékrendemre. :) És félre ne érts, a legkevésbé sem adok idegenek véleményére (ebben mindig is jó voltam :)), de pont olyan a rokonságom (nem a családom, tehát nem a tesóim, szüleim, vagy nagyim, hanem rokonságom), hogy bizonyos szinten "elvárás" egy adott idő után az, hogy lekössem magam valakivel. Ez lehetne görcs is nálam, de mégse az, mert a családom véleménye még mindig fontosabb, mint a rokonságé, de a háttérben ott van ez a tény, és az elég. Na fú de eltértünk a tárgytól. :)
de amúgy igazad lehet, lazán kéne kezelni ezt az egészet. :)
(kajak nem pontoztalak le, végül is mindenkinek más a véleménye. :))
neked elvileg van pár jelentkeződ, ha jól emlékszem. :P
és van köztünk néhány év. :)
de hogy lehet, hogy 34 éves korodra még egy nőt se találtál, akit szeretni tudtál volna és akivel megfordult egyáltalán a fejedben a gondolat, hogy hosszútávra terveznél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!