Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27-28 éves korban semmi elköteleződés?

Figyelt kérdés
Aki eddig nem házasodott, nem is fog? Nincs párkapcsolata se, pedig semmi para nincs vele. Azt hittem, ilyen korban már vágynak valami kapcsolatra a férfiak is. Hogyhogy nincs neki elköteleződése? Van erre valami magyarázat? Vagy ha érdeklődik is, akkor is kizárólag a szex hajtja?(Egy normális emberről van szó.)
2012. jan. 14. 13:04
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

A negatív élményt arra értettem, h mondtad, h kihasználtak... ez elég negatív, nem? de az se baj, ha nem érzed úgy, h ezzel úgymond "takaróznod" kéne. Helyes. :)

Hasonló vagyok akkor hozzád, mert én is kb így nőttem fel, én is büszke vagyok az értékrendemre. :) És félre ne érts, a legkevésbé sem adok idegenek véleményére (ebben mindig is jó voltam :)), de pont olyan a rokonságom (nem a családom, tehát nem a tesóim, szüleim, vagy nagyim, hanem rokonságom), hogy bizonyos szinten "elvárás" egy adott idő után az, hogy lekössem magam valakivel. Ez lehetne görcs is nálam, de mégse az, mert a családom véleménye még mindig fontosabb, mint a rokonságé, de a háttérben ott van ez a tény, és az elég. Na fú de eltértünk a tárgytól. :)

de amúgy igazad lehet, lazán kéne kezelni ezt az egészet. :)

(kajak nem pontoztalak le, végül is mindenkinek más a véleménye. :))

2012. febr. 7. 10:14
 22/23 anonim ***** válasza:
Lehet hogy egymast keressuk? :)))
2012. febr. 7. 10:42
 23/23 A kérdező kommentje:

neked elvileg van pár jelentkeződ, ha jól emlékszem. :P

és van köztünk néhány év. :)

de hogy lehet, hogy 34 éves korodra még egy nőt se találtál, akit szeretni tudtál volna és akivel megfordult egyáltalán a fejedben a gondolat, hogy hosszútávra terveznél?

2012. febr. 7. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!