Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én kellenék neki? nem tudom elhinni hogy szerelmes belém
A múlt hibáiért komolyan őt akarod büntetni? Amíg nem ad okot arra, hogy kételkedj benne, minek teszed? Csak mérgeznéd a kapcsolatotokat, és gondolom nem ez a célod.
Valamiért nyilván veled van. Szeresd és legyél boldog.
Tudod azt szokták mondani, hogy a külső megfog, a belső megtart. Lehet nem vagy egy cicababa, de lehet pont a mosolyodba szeretett bele. Vagy az ápolt kezeidbe, vagy a szép szemeidbe.
A személyiséged pedig olyan, ami számára tökéletes. Szerethető, imádni való, aki mellett boldog.
Ezek után mit vársz még? :) Örülj neki, hogy boldog lehetsz. Ne akarj más lenni mint aki vagy!
Hajrá!
21/L
valószínűleg van benned valami, ami megfogja.
de ha ilyen a hozzáállásod, akkor lehet, hogy hamar ki fog belőled ábrándulni.
Szerintem csak elvezd a helyzetet a legrosszabb amit tehetsz az, hogy ragorcsolsz, s jaratod az agyad eleg vagyok neki vagy sem.. Ezt a nok evekig el tudjak jatszani....
Ha nem leszel neki eleg, ugyis fog keresni egy masikat, vagy boldogan eltek amig meg nem haltok.
Szerintem meg hidd el, ha bizonyitja, hogy szeret, akkor az azert van mert tenyleg szeret. Amugy azon meg el kell gondolkoznod, hogy mit er a sok kulsoseg, ha amugy nem tudsz egyezni egy emberrel. Orulj, hogy szeret es szereted, ha nem szeretne, akkor nem ult volna veled ket honapot. Ha csak kihasznalni akart volna, akkor mar reg megtette volna es akkor nem azt bizonygatna neked, hogy szeret, mert akkor nem erdekelne az ilyesmi.
Orulj, hogy a te parod es boldogga akar tenni.
"próbálom felfogni hogy tényleg szeret engem"
ne fogd fel. ne agyalj rajta.
simán fogadd el, és örülj neki.
Kedves kérdezö, örülök, hogy boldogok vagytok!:)) Ez a pasi valamiért belédzugott, olyan valami miatt, mai màsban nincs meg, tehàt jo ember lehetsz!:) Ne ijeszd el, szeresd:))
Sok boldogsàgot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!