Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az egyik jóbarátom exébe. Hogyan beszéljem meg vele?
Figyelt kérdés
Nyár elején szakítottak. Már elég rég ismerem mindkettőjüket. Amikor megismertem őket, onnantól kezdve még sokáig egy pár voltak (majdnem 4év). Már 2 éve szerelmes vagyok a lányba, de amíg együtt voltak, mindig elfojtottam magamban az érzéseimet. Most azonban úgy látom, Ő is hasonlóan érez.
Hogyan beszéljem ezt meg a régi baráttal?
2012. szept. 18. 14:21
1/2 anonim válasza:
Most erre mit lehet mondani? Őszintén elmondod neki, hogy mit érzel. Ha a lány is így van ezzel akkor, jó esetben áldását adja rátok. leszólása igazából nincsen, persze érthető, hogy Te nem akarsz egy barátot sem elveszíteni. Ha magába már lezárta, akkor nem hiszem hogy kiakadna.
2/2 anonim válasza:
Ha a jó barátod már lezárta ezt az exével és nem érez íránta semmit akkor nem fogja zavarni :) de ha még érez iránta valamit akkor beszéld meg vele őszintén a dolgokat és ha igazi barát átengedi neked a lányt. Próba szerencse!!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!