Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba. Hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
11.-esek vagyunk, neki sajnos (szerintem) egy másik osztálytársunk jön be. Átlagos kinézetű vagyok, még sosem jártam senkivel. Ő sem. Hogy hívhatnám fel magamra a figyelmét,2012. szept. 15. 17:54
1/5 anonim válasza:
Ha sosem jártál senkivel akkor nem átlagos vagy hanem csúnya! (bocs :D)
2/5 .schwulbini. válasza:
sehogy rossz ötlet. max buliban probálj rányomulni.
3/5 anonim válasza:
én a helyedbe kihagynám. osztálytársal nem jó ötlet járni.
4/5 anonim válasza:
Beszélgess vele.
Amikor mentek haza a suliból, kamuzz.
Mondd hogy vele mész, mert van egy bolt, ami ott van a lakhelyének a közelében és kérdezd meg, hogy merre van, megmutatná-e, stb.
Közben tudtok beszélgetni.
Nagyon köszönd meg, meg hogy nem is tudtad hogy ilyen jó fej, stb. nem is érted, hogy hogy nincs barátnője, stb.
Aztán meglátod, mi a szitu.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! Sajnos sose jön bulizni, elég magának való. :(
2012. szept. 15. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!