Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok szingli? Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok szingli? Tényleg nem kellenék senkinek? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Lassan 18 leszek, és eddig még csak 1 kapcsolatom volt, de annak is már majdnem 3 éve (első szerelem, kb. 1 évig tartott, de nem volt a legkomolyabb). Azóta történt egy-két dolog, és azt kell mondjam, teljesen kiábrándultam a férfiakból.

Nem vagyok az a tipikus aranyos lány. Nagyszájú vagyok, bulizós, vicces, társasági ember, talán butának és linknek gondolnak sokan, de aztán kiderül, hogy igazából teljesen normális vagyok, el lehet velem bármiről beszélgetni (és még az egyik legjobb tanuló is vagyok, szóval nincs gond az eszemmel, de félreértés ne essék, én nem szoktam ezt felhozni, vagy "hivalkodni" vele.)

A pasiknak azonban mégsem kellek. Jónéhányan átb*sztak már. Ha a bulizós énemet mutattam jobban, ha inkább a normális énemet, egyik se jött be. Sokat járok bulizni, sok helyen vagyok, mégsem találkozok senki olyannal. :(

Arra is gondoltam már, hogy akik nekem bejönnek nagydumás pasik, azoknak pont, hogy olyan lány kell, akik az árnyékukban maradnak, és nincs véleményük mindenről. Én meg pont nem ilyen vagyok, de mégis valaki olyan kéne, aki támogat és irányít. Szerintetek hogy is van ez?

2012. okt. 30. 23:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Sosem fogom megérteni miért ragaszkodtok ehhez ti nők. Nem kell ennyire prűdnek lenni, erős egyéniség vagy sem :P.
2012. okt. 31. 00:30
 12/30 A kérdező kommentje:
ez nem prűdség kérdése, ez a természet rendje, mindenhol a férfiak udvarolnak... a férifaknak az kellene legyen a kihívás, hogy egy lányt megszerezzenek, és nem az, hogy minél több udvaroljon nekik, és kiválasszanak egyet, a számukra legkényelmesebb megoldást. nagyon sok pasinál az az elv, hogy úgyis jön majd másik. és én nem állok be a sorba az ilyen versengő r*bancok közé. amúgy meg hol marad az az elv, miszerint az elérhetetlen kell mindenkinek? ha egy csaj rádnyomul, az nem visszataszító? komolyan nem értem már...
2012. okt. 31. 00:36
 13/30 anonim ***** válasza:
A természet rendje? LOL. Ti pont ezt csináljátok, várjátok a sok jelentkezőt és választotok kedvetekre, az hogy a természet rendje, az csak egy kifogás. Ti akartok annyira egyenjogúak lenni, akkor ugyanúgy vadászhattok a férfiak után, mint a férfiak a nők után. Miért lenne undorító? Az nem undorító ha a férfi udvarol, de ha a nő az már igen? Ebben hol a logika? Sehol.
2012. okt. 31. 00:47
 14/30 A kérdező kommentje:

na itt bukik ki az ördögi kör! hogy van egy csomó ilyen csaj, akik húzzák a pasik agyát, és utána fut a pasi, aztán megunja, mert csalódik, és utána lép érvénybe az, hogy inkább élvezi, hogy a csajok őérte versenyeznek. az egyenjogúság pedig csak látszat, igazából sokszor nincs jelen. a pasik elvárják egy lánytól, hogy gondoskodó legyen, sokan nem szeretik, hogyha isznak, 20 körül már azt is elvárják, hogy főzni tudjon, akkor miért várják el, hogy a lányok udvaroljanak?

persze mindenki azután fut, aki után nem kéne. mondjuk én már nem, kifejezetten idegesítenek a pasik sablonszövegei, akik le akarják beszélni a bugyit rólam, úgyhogy azokat el is küldöm kicsit máshová...

de tényleg nem értem már ezt a sok egymásnak ellentmondó elméletet, ezért is írtam, hogy kinek mi a véleménye.

2012. okt. 31. 00:53
 15/30 anonim ***** válasza:
Ördögi kör van, abban teljesen egyetértek veled. Egyébként én udvaroltam sok nőnek, semmi nem jött össze, mert én nem az a "rossz fiú" vagyok, de ez is sok nő hülye logikája, hogy beleszeretnek azokba, akik csak kihasználják őket. Sosem nyomult rám senki. Nem vagyok 20, de tudok főzni magamnak. Szerintem mindent meglehet kulturáltan beszélni a másik féllel, csak sokan még 20 évesen is nevetségesen éretlenek. Azt nagyon jól teszed, hogy kiszűröd azokat, akik csak a bugyidat akarják levenni.
2012. okt. 31. 01:01
 16/30 A kérdező kommentje:
hát igen, belátom, hogy a rossz fiúk nagyon bejönnek a csajoknak. bár már egyre kevésbé hatnak meg, annyira kiismerhetőek, már írtam, ezek nagyon idegesítenek engem. persze mikor 16 voltam meg 17, én is kavartam össze-vissza, de már bulikban sosem szoktam, egyszerűen lassan 18 leszek, és már másra van igényem. akik meg félénkek, és nem rossz fiúk, azok nagyon megijednek tőlem, de komolyan.
2012. okt. 31. 01:10
 17/30 anonim ***** válasza:
A félénkekhez oda kell menni, mondjuk én is olyan vagyok (szerencsére nem olyan nagyon durván mint régen), de a sok csalódás megedzett, de egy kis bátorítás kell csak a magamfajtának, ha az megvan, akkor minden jó utána általában. Utálom beismerni, de egy kis alkohol hatására sokkal bátrabb leszek. Mondjuk hiába küzdöm le a gátlásaim, még viszonzott szerelemben nem volt részem. Fel nem adom, csak sz*r a magány, így néha hullámvölgyekbe kerül az ember, amitől rossz kedve lesz.
2012. okt. 31. 01:17
 18/30 A kérdező kommentje:
az én esetemben erre is volt példa xdd komolyan nálam már kb. mindenre volt :D lehet, hogy nem jöttem be neki, nem tudom, de tényleg megijedt tőlem, és kb. egy dominát látott bennem. szóval ez se jött be. a magányosságot megértem, nekem is az van hogy hurrá, dejó szinglinek lenni, de néha mégis jó lenne valaki... de egyre tényleg jó ez a sok kurdarc, mert azt megtanultam, hogy pasik jönnek-mennek, de a barátok azok, akik maradnak. szóval bármilyen komoly kapcsolatom is lesz majd, nem fogom elfelejteni a barátaimat, ezt megfogadtam. szánalmasnak tartom azt, hogy egy-két ember csak addig csapódott oda hozzám meg a bnőmhöz, amikor éppen szakítottak a pasijukkal. 2 hónapig jók voltunk bulizni, meg nagy barinőnk lett, aztán jött egy másik pasi, aztán azóta le vagyunk szarva. :S
2012. okt. 31. 01:26
 19/30 A kérdező kommentje:
az alkohol meg tényleg jó, de aztán gáz lehet a józan találkozásból... :S ilyen is volt már :DD
2012. okt. 31. 01:27
 20/30 anonim ***** válasza:
Nekem sincs sok barátom, de akik vannak, azok igaziak. Bulikban nem nagyon csapódtak még hozzám :D. A józan találkozás meg szerintem emberfüggő, én általában mindenre emlékszek a buli után, még sosem volt képszakadásom. Így józanul is tudnám kezelni a dolgot utána. Gondolom én, még ilyen nem történt velem.
2012. okt. 31. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!