Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok szingli? Tényleg nem kellenék senkinek? Hogy is van ez?
Lassan 18 leszek, és eddig még csak 1 kapcsolatom volt, de annak is már majdnem 3 éve (első szerelem, kb. 1 évig tartott, de nem volt a legkomolyabb). Azóta történt egy-két dolog, és azt kell mondjam, teljesen kiábrándultam a férfiakból.
Nem vagyok az a tipikus aranyos lány. Nagyszájú vagyok, bulizós, vicces, társasági ember, talán butának és linknek gondolnak sokan, de aztán kiderül, hogy igazából teljesen normális vagyok, el lehet velem bármiről beszélgetni (és még az egyik legjobb tanuló is vagyok, szóval nincs gond az eszemmel, de félreértés ne essék, én nem szoktam ezt felhozni, vagy "hivalkodni" vele.)
A pasiknak azonban mégsem kellek. Jónéhányan átb*sztak már. Ha a bulizós énemet mutattam jobban, ha inkább a normális énemet, egyik se jött be. Sokat járok bulizni, sok helyen vagyok, mégsem találkozok senki olyannal. :(
Arra is gondoltam már, hogy akik nekem bejönnek nagydumás pasik, azoknak pont, hogy olyan lány kell, akik az árnyékukban maradnak, és nincs véleményük mindenről. Én meg pont nem ilyen vagyok, de mégis valaki olyan kéne, aki támogat és irányít. Szerintetek hogy is van ez?
Először is előre is boldog születésnapot!:D
Másodszor: ha nincs konkrét személy, aki kell, nem full mindegy, hány barátod volt és hányan lógnak rajta most? Egy csomó jó tulajdonságot felsoroltál, fogd fel úgy, hogy ha nem kellesz valakinek, akkor ő vesztett többet;)
Harmadszor: bármiről lehet veled beszélgetni? De tényleg? Oké, akkor mit gondolsz, a taoizmus filozófia, vallás, mindkettő vagy egyik sem, és miért?:D
22/F
először: addig még azért van 3 hónap :P de azért köszi:)
másodszor: igazából nem mondom, hogy rossz így, csak néha hiányzik valaki... na meg vannak az embernek olyan igényei is, amik bár orvosolhatóak egyéjszakás kalandokkal, úgy mégsem az igazi.
harmadszor: őő okés :D most beírhatnám googlebe, de inkább nem teszem. a bármi inkább általános kérdéseket takar :D de ha már szakmai, akkor kémia és biológia :D
3 hónap nem sok. Sőt, előre is boldog 19. születésnapot is, ahhoz képest végképp nem:D
Az egyéjszakások nálam max önbizalomerősítésnek jók, ezért az utóbbi időben le is szoktam róluk, aztán lehet egyszer megjön a kedvem. De nem ítélem el azt, aki csinálja, ízlések és pofonok, szóval ha ez neked segít bármit is, az is valami...
Pedig ezt direkt úgy kérdeztem, hogy még valamennyire általános dolog, mint világvallás, én sem vagyok se filozófus se teológus:D De rá ne keress, ha nincs kedved, csak laza kötözködésből dobtam be:D
köszi a köszöntést :) amúgy én nem vagyok egy nagy "egyéjszakás", igazából nem volt sok, volt amelyik szar is volt, szóval nekem ezek nem segítenek, nem is szoktam már...
amúgy sajnálom, és lehet, hogy túloztam, bár direkt nem írtam, hogy művelt vagyok, mivel ez általánosságban nem igaz (szar vagyok töriből, meg ilyesmikből). bár én a műveltséget máshogy értelmezném, szerintem az is műveltnek számít, aki töriből egy betűt nem tud, de pl. fizikából nagoyn jó. na m1, a lényeg h most bebuktattál :P de ha azt kérdezted volna, mit gondolok a műveltségről, tudtam (volna) válaszolni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!