Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy férfiba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy férfiba, akinek egy éve van barátnője. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Családi napra mentem a szüleimmel és ott tartottak önvédelmi bemutatót. Elég kevesen nézték és én elől ültem. Az egyik srác egész aranyos volt, úgyh őt néztem végig. Nem flörtöltem csak az ő előadását néztem. Aztán elkezdett egyre többször rám nézni és mosolyogni. Végig tudta,hogy nézem és szerintem egy kicsit túljátszotta magát de tetszett a dolog,mert olyan játékos volt. :)Aztán mikor vége lett eltűnt. Kicsit sajnáltam de mentem az utamra. Aztán pár óra múlva láttam őt a sörsátorban. A barátaival ebédelt és végig az én tekintetemet próbálta elkapni. Automatikusan ránéztem és mosolyogtam. Ahogy egyre többet találkozott a tekintetünk kezdtem zavarba jönni,mert volt valami teljesen nyílt őszinteség benne, amitől úgy éreztem,hogy minden porcikámat látja. A szívem kalapált és a térdeim remegtek. Annyira zavarban voltam! Aztán újra eltűnt és én olyan csalódott voltam,mert úgy éreztem,hogy elszalasztottam egy jó lehetőséget. Pár óra múlva újra feltűnt és rögtön rámnézett. Egész közel léptem hozzá, szinte beszélőtávolságba de nem szóltunk egymáshoz. Ez mégjobban izgatta a fantáziámat. Annyira vonzódtam hozzá,mintha már évek óta ismertem volna. Nem zavart volna ha tetőtől talpig lát ruha nélkül,mert a tekintetében volt valami szörnyen ismerős. De nem szólított meg. Egyszer sem. Ez kezdett zavarni. Kezdtem úgy érezni,hogy csak egy futó flört ezért egy darabig úgy tettem,mintha nem érdekelne. Csak kb egy fél óráig bírtam. Aztán elmentem mellette és vállaim fölött hátranéztem. Engem nézett és mosolygott. Annyira meg akartam ismerni! Aztán hazamentünk. Otthon aztán a neten kiderült,hogy van barátnője de a közelünkben lévő egyetemre jár és egy városban lakunk. Tudom,hogy szörnyű vagyok de még ennek tudatában is úgy érzem,hogy vele akarok lenni. Újra és újra azt kívánom,hogy bárcsak látnám és együtt lennénk. Nem vagyok szerelmes,mert nem is ismerem de mégis szörnyen vonzódom hozzá. Mit tegyek? (lecseszést nem kérek,így is eléggé mar a lelkiismeret)

2012. szept. 30. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért kapnál lecseszést? :) Az érzéseidről nem tehetsz, és semmi rosszat nem tettél.

Ha nem tudod elfelejteni, akkor várj arra, hogy szakítson a barátnőjével, aztán környékezd meg! Bár nem lene rossz valahogy kideríteni, hogy mennyire komoly és boldog az a kapcsolat.

2012. szept. 30. 11:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mit mondjak. Szerintem szemétség lenne ha elvennéd tőle a barátnőjét, de ahogy leírtad a férfi is flörtölt veled. Lehet, hogy csak egy kalandra vágyik, mert ha igazán tetszettél volna neki akkor beszélt volna veled stb. Ha meg elvennéd tőle a barátnőjét és kiderül, hogy szerette őt akkor te is rosszul éreznéd magad emiatt (legalábbis én rosszul érezném magam). A döntés a te kezedben van.
2012. szept. 30. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Biztos a srác is vonzódik hozzád, ha már ennyire nézett meg mosolygott. Sajnos az emberek akkor is csinálják ezt, ha van valakijük...mert jó érzés mikor tetszik valaki és te viszont bejössz neki.

Nem mondom, hogy írj neki, mert ott a kapcsolata és lehet, hogy neki ez csak ennyi volt...ott látott, bejöttél neki, de ha már megkeresnéd azt nem tudná mire vélni, hiszen van barátnője.

Esetleg közösségi oldalon bejelölheted (ha még nem tetted meg) és ha visszajelöl, még akár a is előfordulhat, hogy keresni fog.

De ha nem teszi meg, akkor te ne keresd.

Esetleg figyelheted még, hogy látod-e neki kiírva, hogy megy ide és ide (facebookra gondolok, ott ugye kilehet írni..) és te is elmehetsz ha olyan a hely. Aztán ha ott összefuttok ismét akár te is odamehetsz hozzá beszélgetést kezdeményezni.

Amúgy mennyi idős vagy? És ő?

2012. szept. 30. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:

#2, az én véleményem az, hogy senkit sem lehet "ELVENNI" a másiktól. A srác nem egy bábu, aki a lányok tulajdona, és kiráncigálhatják egymás kezéből. Ha otthagyja a barátnőjét egy másik lányért, akkor nem szerette, nem ő az igazi, nem volt egy maximálisan jól működő kapcsolat. Nehogy már a másik nő érezze rosszul magát egy ilyen helyzetben...:D Szerintem ez elég primitív gondolkodás, már elnézést.

Ettől függetlenül én sem javaslom ezt, mert ha egyik kapcsolatból lép át valaki egy másikba, ott mindenképpen van valami ármánykodás, keverés-kavarás, meg amúgy is hebrencs gondolkodás ezt tenni (a pasi részéről), és erre nem jó alapozni egy komoly kapcsolatot. Ezért mondtam, hogy várj, amíg tőled függetlenül szétmennek.

2012. szept. 30. 11:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindegyikőtökkel egyetértek. Sose tenném tönkre két ember boldogságát de mindeközben azért megszólal bennem a kisördög. Eddig egyetlen pasival sem éreztem így. Sőt! Eddig egyetlen csók sem esett jól. Egyetlen érintést se akartam viszonozni... de amikor ránéztem akkor éreztem,hogy még ismeretlenként is jobban kívánom,mint eddig az összes pasit együttvéve. De mindezek mellett ez nem csak fizikai vonzalom. Alig tudom elmagyarázni. Ez egy megérzés. Egy szót se váltottunk de mégis szerintem ő is érezte,hogy vibrált közöttünk a levegő. Mégis még attól is lelkiismeret furdalásom ha várakoznék,hogy szétmennének.
2012. szept. 30. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!