Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy férfiba, akinek egy éve van barátnője. Szerintetek mit tegyek?
Miért kapnál lecseszést? :) Az érzéseidről nem tehetsz, és semmi rosszat nem tettél.
Ha nem tudod elfelejteni, akkor várj arra, hogy szakítson a barátnőjével, aztán környékezd meg! Bár nem lene rossz valahogy kideríteni, hogy mennyire komoly és boldog az a kapcsolat.
Biztos a srác is vonzódik hozzád, ha már ennyire nézett meg mosolygott. Sajnos az emberek akkor is csinálják ezt, ha van valakijük...mert jó érzés mikor tetszik valaki és te viszont bejössz neki.
Nem mondom, hogy írj neki, mert ott a kapcsolata és lehet, hogy neki ez csak ennyi volt...ott látott, bejöttél neki, de ha már megkeresnéd azt nem tudná mire vélni, hiszen van barátnője.
Esetleg közösségi oldalon bejelölheted (ha még nem tetted meg) és ha visszajelöl, még akár a is előfordulhat, hogy keresni fog.
De ha nem teszi meg, akkor te ne keresd.
Esetleg figyelheted még, hogy látod-e neki kiírva, hogy megy ide és ide (facebookra gondolok, ott ugye kilehet írni..) és te is elmehetsz ha olyan a hely. Aztán ha ott összefuttok ismét akár te is odamehetsz hozzá beszélgetést kezdeményezni.
Amúgy mennyi idős vagy? És ő?
#2, az én véleményem az, hogy senkit sem lehet "ELVENNI" a másiktól. A srác nem egy bábu, aki a lányok tulajdona, és kiráncigálhatják egymás kezéből. Ha otthagyja a barátnőjét egy másik lányért, akkor nem szerette, nem ő az igazi, nem volt egy maximálisan jól működő kapcsolat. Nehogy már a másik nő érezze rosszul magát egy ilyen helyzetben...:D Szerintem ez elég primitív gondolkodás, már elnézést.
Ettől függetlenül én sem javaslom ezt, mert ha egyik kapcsolatból lép át valaki egy másikba, ott mindenképpen van valami ármánykodás, keverés-kavarás, meg amúgy is hebrencs gondolkodás ezt tenni (a pasi részéről), és erre nem jó alapozni egy komoly kapcsolatot. Ezért mondtam, hogy várj, amíg tőled függetlenül szétmennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!