Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a ronda lányok, akik senkinek sem kellenek, hogy a szép lányok szajhák?

Figyelt kérdés
Azért mert nekünk, akikre rá lehet nézni, van pasink, még nem leszünk rögtön szajhák! Van egy ronda osztálytársnőm - igaz nagyon okos, de én is elég okos vagyok -, és habár tudtommal soha nem mondta, a hátam mögött se, szerintem azt gondolja rólam, hogy szajha vagyok, meg k*rva. Csak azért mert tetszem a pasiknak, meg ő és a hozzá hasonlók nem! Ha megtehetem, miért nem léphetek ki egy kapcsolatból és kezdhetek bele egy másikba, ha én úgy akarom? Sorban állnak a jelentkezők, akkor miért ne választhatnám a legszebbet, a számomra legjobbat? Szerintem meg ronda csajok a szajhák, mert akárkinek kötélnek állnak, mert nincsen más választásuk, és ki vannak éhezve arra, hogy legyen egy pasijuk. Szánalmas.
2011. dec. 21. 15:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

"és habár tudtommal soha nem mondta, a hátam mögött se, szerintem azt gondolja rólam, hogy szajha vagyok, meg k*rva"

Mindenben igazad lehet kerdezo, na de ez..hacsak nem vagy gondolatolvaso, akkor nem ertem honnan tudod, hogy ezt gondolja. Amugy nagy problemad van neked is, inkabb orulj, hogy szep vagy oszt annyi:)

2011. dec. 21. 15:02
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egoja van itt valakinek... /F
2011. dec. 21. 15:03
 3/24 anonim ***** válasza:
17%
Teljesen igazad van! Én ugyanígy vagyok. Van egy csúnyácska barátnőm, és folyton leolt, hogy ribancul viselkedem, csak azért mert mindenkinek tetszem, ő meg nem, és ha van egy pasim akit megunok, összejövök egy másikkal, de attól én még nem vagyok riba*c, és te sem. Mert nem baxás szempontjábáól jövök össze a pasikkal... Úgyhogy nekem is elegem van abból, hogy féltékenykedik, mert engem akarnak a pasik.. de sztem am sza*d le a barátnőd ha ilyen.
2011. dec. 21. 15:04
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
pffff..egynél nem tudsz megmaradni?
2011. dec. 21. 15:07
 5/24 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: látom a szemében az irigységet, és a helytelenítést.

harmadik válaszoló: Szerintem oltsd le te is egyszer a barátnődet, hogy ha te ribanc vagy, akkor ő minek nevezné magát? Biztos ki tudsz találni pár jelzőt, amivel megmutathatod, milyen ronda...

2011. dec. 21. 15:10
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az első válaszolóval. Ha esetleg mégis telepata vagy, akkor elnézésedet kérem!

Egyébként szerintem kicsit gondolkozz el azon, amit írtál. Te ugyanazt csinálod, amit a csúnya lányok (állításod szerint) veled: elhordod őket mindennek, egy általad kitalált sztereotípia alapján.

Szvsz senkit nem szabad addig elkönyvelni, amíg nem ismered, legyen szép vagy csúnya.

Ha valakit ribancnak gondolnak, annak általában sajnos van alapja - egyébként is, szívük joga, hogy azt gondoljanak amit akarnak.

Nem tudom, hány éves vagy, de elég gyerekes gondolkodásmódod lehet, már meg ne haragudj...

(Alapból elég furcsa, hogy szépség/"csúnyaság" alapján osztályozod az embereket. Belső értékekről hallottál már? És arról, hogy a szépség relatív? Lehet, valaki számára épp te vagy visszataszító, az általad rondának titulált lány pedig tetszetős.)

2011. dec. 21. 15:11
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, annyiban igazad van, hogy attól hogy valaki csinos, és legyeskednek körülötte a pasik még nem ribanc. Ha már kéthetente váltogatja a partnereit az már szajha gyanús. Nekem nem kéne olyan csaj akinek már a fél város a barátnője volt. :D És azért egyik kapcsolatból egy másikba ugrani nem épp etikus dolog. Én nem vetem meg ha valakinek 15 évesen már több pasija volt mint amit egy (vagy két) kezén meg tud számolni, de azért számomra is furcsa. És lehet, hogy a nem olyan szép lányok kapnak az alkalmon ha végre akad egy érdeklődő, de ettől még nem ri*bancok te is ezt csinálnád a helyükben. És nekik sokszor sokkal tartósabb kapcsolataik lehetnek ezáltal, hogy megbecsülik amit kapnak. Nézz te is kicsit magadba és ne szánalmasozz le másokat, mert ugyanezt fogod visszakapni...
2011. dec. 21. 15:14
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Beképzelt ribanc vagy. De egyébként van igazság abban, amit mondasz: a lányok nem feltétlenül arra mondják h ribanc, aki tényleg az, hanem aki sikeresebb a pasiknál, mint ők. Ja és attól h egy lány csúnya, még kellhet vkinek.
2011. dec. 21. 15:15
 9/24 A kérdező kommentje:

Na ne mondjátok nekem, hogy egy olyan lány,a kinek az arca tele van pattanással, a haja rosszul áll neki, szemüveges, az szép? Ránézni is rossz, és nem csak én gondolom ezt így. És most hagyjuk a belső értékeket, nem arról van szó, hanem hogy a ronda csajok egy két kedves szóért, ölelesésért meg pusziért bárkivel összeállnának, és mégis minket szajháznak le? Pedig mi kiválogassuk, hogy kivel éreznénk magunkat a legjobban? Ellentétben velük! Ha nekem két hét után már más pasim van,a z biztos azért van, mert nem volt megfelelő az előző. Hülye lennék egy olyan mellett szenvedni, aki nem jó.

Egyébként hamarosan betöltöm a tizenhatot, és még senkivel nem feküdtem le, szal tényleg nem vagyok ribanc.

2011. dec. 21. 15:16
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Én azt javaslom, hogy azzal a lánnyal beszélj kettesben és mondd el neki, hogy te így érzed, hogy ezt gondolja rólad.

Ha rondának tartod őt, inkább vedd a szárnyaid alá, faragj belőle egy normális leányzót minden téren és hidd el, máris másképp fogja látni a világot. :)

18/L

2011. dec. 21. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!