Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a ronda lányok, akik senkinek sem
kellenek, hogy a szép lányok szajhák?
Figyelt kérdés
Azért mert nekünk, akikre rá lehet nézni, van pasink, még nem leszünk rögtön szajhák! Van egy ronda osztálytársnőm - igaz nagyon okos, de én is elég okos vagyok -, és habár tudtommal soha nem mondta, a hátam mögött se, szerintem azt gondolja rólam, hogy szajha vagyok, meg k*rva. Csak azért mert tetszem a pasiknak, meg ő és a hozzá hasonlók nem! Ha megtehetem, miért nem léphetek ki egy kapcsolatból és kezdhetek bele egy másikba, ha én úgy akarom? Sorban állnak a jelentkezők, akkor miért ne választhatnám a legszebbet, a számomra legjobbat? Szerintem meg ronda csajok a szajhák, mert akárkinek kötélnek állnak, mert nincsen más választásuk, és ki vannak éhezve arra, hogy legyen egy pasijuk. Szánalmas.
Bizony az a ribanc aki több faxt fog mint kilincset,aztán azzal takaródzik ,hogy "ő csak keresi az igazit" :D Hát keresd jó sokáig, de ilyenek szoktak jól pofára esni addig válogatnak amíg a legnagyobb bunkó mellett kikötnek.
Az egész kérdésből süt a butaság a lenézés,az osztálytársnő nem mond semmit ,de te tudod mit gondol..Miért zavar egyáltalán? Csak nem a saját fejedben lévő enyhe bűntudatod vetíted át a osztálytársadra ,mintha a helytelenítés az ő gondolata lenne,közben a te saját lelkiismereted szikrája..
2011. dec. 21. 15:18
12/24 anonim válasza:
Szóval 15éves vagy. Mindent értek...
2011. dec. 21. 15:19
13/24 anonim válasza:
A csúnya csajok azért szidják a feltűnően szép lányokat, mert irigyek.
Néha én is teszek megjegyzést olyan csajra aki valóban gyönyörű, pedig én nem vagyok csúnya.
2011. dec. 21. 15:25
14/24 klgh válasza:
Tényleg egy nagyképű szajha vagy.
18/L (ronda L)
2011. dec. 21. 15:28
15/24 anonim válasza:
általában a szép nők azok :D
2011. dec. 21. 15:31
16/24 anonim válasza:
Bocs, de a magyarázatodból nekem lazán az jött le hogy beképzelt pitsa vagy. /F
2011. dec. 21. 15:33
17/24 anonim válasza:
"Tényleg egy nagyképű szajha vagy.
18/L (ronda L)"
Tetszik ez a válasz:) /F
2011. dec. 21. 15:35
18/24 anonim válasza:
Húha betöltöd a 16-ot és még nem feküdtél le senkivel. Ez nem jelenti azt hogy nem vagy ribanc ne aggódj. Büszke lehetsz magadra. Majd ha 18 évesen mondod ezt akkor pattogj :D
2011. dec. 21. 15:35
19/24 anonim válasza:
Kérdező csak egy kérdésem lenne,ki a szemét akkor ha ő esetleg gondolja,hogy ribanc vagy,te meg az interneten keresztül szidalmazod...Gondolkodj el egy kicsit.Lehet,hogy szebb vagy de attól,még nem kéne őt lenézni,mert amíg te keresed az 'igazit' addig lehet,hogy neki komoly kapcsolata lesz.
2011. dec. 21. 15:36
20/24 anonim válasza:
Szerintem alig van olyan ronda lány aki ne találna magának legalább átlagos pasit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!