Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miert van az, ha egy szep...

Miert van az, ha egy szep lany nem olyan kozvetlen akkor mindjart azt gondoljak rola hogy egy ribanc?

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 15:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Értelmetlen a kérdésed számomra.

Ha nem közvetlen az pont h pozitívum. Fordítva kéne így lennie h HA közvetlen akk gondolhatnák h ribanc. De így nem.

2010. szept. 21. 15:38
 2/12 anonim ***** válasza:
rajtam látják hogy jéghideg vagyok...de mindenki azt mondja hogy ribanc vok:D a külső alapján
2010. szept. 21. 15:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az előzővel, de a közvetlenségnek is vannak fokozatai.

Van a túlfűtött ribanc közvetlen, és abájos, nevetős kedves közvetlen.

Szerintem a ribancnak ítéltetés elsősorban nem a közvetlenségen hanem az általános viselkedésen ÉS az öltözködésen múlik.

Egy miniszoknyás párducmintás tetkószemöldökű túlsminkelt felszínes csajt előbb ribancoz le bárki, mint egy természetes, nőiesebb, (akár kerekdedebb) okos leányzót.

Ha nem akarod hogy ribancnak tartsanak, okosodj és ne kokettálj mindenkivel, csak azzal a sráccal, aki tényleg bejön, ha meg azzal kezdi hogy leribancoz, lépj tovább, keress olyat, aki téged lát.

2010. szept. 21. 15:43
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább öltözködésen múlik. Lehet, hogy aki meg azt gondolja róla, hogy ribanc, mert nem beszélget annyit, az azt gondolja, mert lenézi a másikat, és arra se "méltatja", hogy beszéljen vele. Valami ilyesmi lehet.

Na hogy azt gondolja, hogy az a lány lenéző, és azért nem beszélget, mert felsőbbrendűnek tartja, vagy hogy írjam.:)

2010. szept. 21. 15:49
 5/12 anonim ***** válasza:
*felsőbbrendűnek tartja magát
2010. szept. 21. 15:50
 6/12 A kérdező kommentje:
hat szerintem a legnagyobb ribancok az aranyos kedves mindig mosolygos lanyok. nem azok akik tul vannak sminkelve,miniszoknya meg ilyesmi. pl. en nem mosolygok olyan sokat,es igy mindig olyan visszajelzeseket kapok hogy fenn hordom hogy bekepzelt vagyok,pedig nem igaz.szerintem aki allandoan mosolyog majdnem mindenkire az egy alszent....
2010. szept. 21. 15:55
 7/12 anonim ***** válasza:
van az olyan szemlélet miszerint ha tul nőiesen öltözködik feltünöen és ránéz vki első benyomás után azt hiszi hogy ribanc. és van az olyan szemlélet aki a viselkedés alapján tünik ugy még ha farmernadrágban is van.már a hangjábol le lehet szürni és ahogy gesztikulál stb.ha állandoan csak cseveg nevetgél akkor már arra is mondják hogy micsoda ribi. de általában akik első benyomás alapján itélnek azokat néha bántja hogy ő csinos jó lába van mittudomén és cs az irigység beszél belőle.
2010. szept. 21. 15:55
 8/12 A kérdező kommentje:
es pl. arra meg nem gondoltak azok az illetok akik azt irtak hogy felsobbrendunek tartjak magukat,hogy esetleg szereny az illeto.-..stb. nem ertem miert gondoljak ha valaki mosolyog meg kedves meg aranyos akkor o egy igazan szeretetremelto szimpatikus kedves lany. es mi van ha csak tud banni az emberekkel es teljesen hulyenek nezik oket. ismerek egy parat.
2010. szept. 21. 15:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Sokan összetévesztik a visszahúzódó és a nem túl bőbeszédű viselkedést azzal, hogy vki lenéző (ilyen "nem vagyok hajlandó bárkivel beszélni"-típus), hideg vagy barátságtalan. Egyszerűen buták. Nem feltétlen csak azok az emberek jó fejek, akik azonnal képesek barátkozni másokkal és nagy a dumájuk.
2010. szept. 21. 18:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem vagy tisztában a ribanc fogalmával.
2010. szept. 22. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!