Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senkinek nem kellenek egy életre az olyan nők akik?

Figyelt kérdés

kedvesek, jó lelkűek, szépek, szeretik a szexet is, nem genyók, lehet rájuk számítani a bajban, stb...?

Vagy csak én fogom ki mindig a szemeteket? Egy ilyen azt javasolta legyek genyó és akkor megtalálom életem szerelmét. Ez valami vicc?

2013. febr. 2. 13:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
csak egyszer legyek itt moderátor...
2013. febr. 2. 15:13
 22/28 anonim ***** válasza:
hány éves vagy ?:D mert keveredik benned a 14éves szint, és az érett női gondolkodás. o.O :D
2013. febr. 2. 15:22
 23/28 A kérdező kommentje:

Az önálló azért rossz tulajdonság, mert sok férfi dirigálni akar, amit nem szívlelek. Nem vagyok domina sem, egyenrangú félként bánok a társammal. Eddig csak két féle típussal találkoztam: egyik féle el akart nyomni, másik pedig túl önállótlan volt. Az arany középút hol van?

Nem vagyok semmilyen fenimista, meg hercegkisasszony sem. Mivel a szüleimet korán elvesztettem mindenért küzdenem kell, kellett. Innen az önállóság. Hisztis már kb 22 éves korom óta nem vagyok. Ellenben könnyen észreveszem ha hazudik az, aki közel áll hozzám, ezzel sok fejfájást okozva mindkettőnknek.

2013. febr. 2. 18:55
 24/28 anonim ***** válasza:
szerintem előnyös dolgok amiket leírtál,az is hogy észreveszed ha hazudik valaki, nyilván jó emberismerő vagy ezek szerint.
2013. febr. 2. 19:15
 25/28 anonim ***** válasza:
De még is benned van a hiba nem? Mármint ha ennyi ember közül nemtalálsz, pedig szerintem sok olyan ember van akit te keresel. Max nem olyan szépek vagy gazdagot mint ami neked kell..
2013. febr. 2. 20:48
 26/28 A kérdező kommentje:
Szépek? Persze, kell hogy vonzónak találjam. Gazdag? Na pont ez az amit abszolut letojok. Sosem volt tehetős pasim, és egyáltalán nem is vágyom rá. A legutóbbi is csóró volt, kétszer fél évig eltartottam mikor munkanélküli volt. Pénzéhességgel senki sem vàdolhat.
2013. febr. 3. 00:42
 27/28 anonim ***** válasza:

Akkor már, csak az a tippem maradt, hogy különc lehetsz még is valamiért. És nem találod meg azt a társad aki ugyan úgy különc mint te. - a különc nemfeltétlen negatívan értendő -

Van mikor a világgal van a baj és nem az egyénnel. Ha többet mesélnél magadról, talán kitalálhatnánk, miben bújik az ördög.

2013. febr. 3. 15:40
 28/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom miben lehetek különc. Szerintem teljesen átlagos vagyok. Ha valami nem tetszik szóvá teszem, megpróbálom lekommunikálni. Lehet az a baj, hogy ha "büntetésről" vagy retorzióról van szó nem vagyok elég következetes.
2013. febr. 6. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!