Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem kellenek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek az ilyen pasik senkinek?

Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok. Nem vagyok egy magas kigyúrt álompasi, a hajam messze van a tökéletestől, sőt, néhány ember szerint a ruházati ízlésem is pocsék. Nem érdekel, hogy melyik lánynak mekkorák a mellei, vagy hogy csontsovány-e, mint a szupermodellek. Lehet, sőt, biztos, hogy nem mutatok olyan jól egy lány mellett, mint egy Edward-szintű etalon mintapasi, viszont tudok valamit, amit sok ilyen pasi nem: TÖRŐDNI és SZERETNI. Sok pasi csak egy lyukat keres, ahova dughatja, akinek a lány csak beáll a sorba, megtörténik, aminek meg kell, aztán kit érdekel, ha összetörik a lány szíve? Tényleg ez lenne az ideál? Senki sem értékeli, ha valaki megnevettetik, gondoskodnak róla, beszélgetnek vele és meg is hallgatják, sőt, segítenek is? Nem akarom magamat dícsérni, de mások szerint és saját tapasztalatom szerint is erre képes vagyok. Mégis, életemben nem volt még belém szerelmes senki. Tudom, hogy sokat számít a külső, de ENNYIT? Egy olyan lányt keresek, aki szerelmet akar, nem pedig egy díszt az oldalára. Aki nem ítél első látásra. Aki értékeli a humort. Aki nem egy topmodell, mégis vannak érzelmei. Miért nem kellek senkinek? Érdekelnek még valakit a belső értékek ebben az 3lcs3sz3tt világban? Bocsi hogy ilyen emelkedett lett ez az egész, csak tényleg nem értem.

2013. máj. 4. 23:05
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Önzőség alatt azt értem, hogy ne csak a csajra figyelj, hanem magadra is.
2013. máj. 4. 23:38
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden nő ilyen pasit keres csak azt hiszik h ezt a leghelyesebb legbunkóbb pasiban is megtalálják mert azt hiszik h majd ők megváltoztatják a srácot meg minden...de én azt mondom neked h ne add fel 17 éves vagy fiatal vagy még megfogod találni életed párját csak ne akard görcsösen..ha nagyon rá stresszelsz a dolgora nem fog könnyen jönni ..ha türelmesen vársz akkor egyszer csak az utadba fog esni egy lány aki tiszta szivéből fog szeretni és nem fogja érdekelni h nem a leghelyesebb nem a legmacsóbb fiúval van azért fog szeretni aki vagy!:)
2013. máj. 4. 23:39
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy valakinek jó dumája van, nem a bemagolt csajozós dumákat jelenti. Sőt, épp ellenkezőleg. Egyszer megpróbált egy srác felszedni a "szia cica, van gazdád?" szöveggel... hát én nem szoktam bunkó lenni, de konkrétan a képébe röhögtem.

A jó duma azt jelenti, hogy vicces vagy és szórakoztató. Hogy eléred, hogy a másik jól érezze magát veled. Nyilván mindenkinek más jön be. A páromnak például nagyon jó fekete humora van - imádom! Pl: itt az oldalon sok srác sír azon, hogy alacsony. Ő ugyanerre: "ha elmentem volna sorozásra, már az ajtóból rám kiáltottak volna, hogy HARCKOCSI!! Mert oda az ilyen kis seggdugaszokat rakják, mint én". És lőn sírva nevetés, imádom a humorát. Persze nyilván sok lánynak ez nem jön be. Ehhez kell némi emberismeret, hogy hamar felismerd, hogy a csaj nem vevő az adott stílusra. Akkor azt félre kell tenni.

Ez olyan, hogy én nőként hamar rájövök, hogy mondjuk a pasi, aki tetszik, a természetes nőket kedveli. Akkor félreteszem a vörös rúzst és a füstös szemfestéket, csak natúr sminket teszek fel. Ennyi :)

2013. máj. 4. 23:42
 24/38 A kérdező kommentje:
Köszi 22, én is ebben reménykedem csak nem tudtam hülyeség-e vagy tényleg lehet.
2013. máj. 4. 23:43
 25/38 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyetlen probléma veled, hogy nincs önbizalmad. Küldj egy képet légyszi! :)
2013. máj. 4. 23:43
 26/38 A kérdező kommentje:
23, az én humorom is ilyesmi:) és a természetest jobban szeretem, akármennyire nincs jogom válogatni.
2013. máj. 4. 23:44
 27/38 anonim ***** válasza:
42%
őszinte leszek... nekem nem kéne ilyen tetyetutya önbizalom hiányos pasi..szeretem ha egy pasi igenis pasi és legyen önbizalma, mondja el a véleményét stb stb DE van olyan lány aki pont az ilyet szereti mint amilyen te vagy.csak megkell találni:)
2013. máj. 4. 23:48
 28/38 A kérdező kommentje:
27, ördögi körben vagyok, pont hogy a barátnő hiánya miatt vagyok önbiz.hiányos. Ha érezném hogy valaki szeret,másképp vélekednék magamról is, mert bizonyíték lenne az olcsó vígasztalásokkal ellentétben.
2013. máj. 4. 23:52
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Na ez viszont rossz pont. Komolyan egy barátnő kell ahhoz, hogy önbizalmad legyen? Önbizalmat abból kellene meríteni, amiben jó vagy. És lássuk be, eredményeid alapján ez nem a csajozás :)

Gondolkozz el, miben vagy jó. Abból próbálj meríteni! Így lesz önbizalmad, ami meglátszik majd rajtad, és akkor már a csajozás is könnyebb lesz.

2013. máj. 4. 23:55
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Ja egy példa: én például néha koncertkritikát írok. Hihetetlenül jó érzés, amikor megjelenik az írásom, napokig fel vagyok dobva tőle - állítólag olyankor sugárzom! :)

De lehet ugyanez egy jó vizsga vagy egy probléma a munkahelyeden, amit te oldottál meg. Mindegy, önbizalmat bármelyikből meríthetsz.

2013. máj. 4. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!