Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellenek az ilyen pasik senkinek?
Az, hogy valakinek jó dumája van, nem a bemagolt csajozós dumákat jelenti. Sőt, épp ellenkezőleg. Egyszer megpróbált egy srác felszedni a "szia cica, van gazdád?" szöveggel... hát én nem szoktam bunkó lenni, de konkrétan a képébe röhögtem.
A jó duma azt jelenti, hogy vicces vagy és szórakoztató. Hogy eléred, hogy a másik jól érezze magát veled. Nyilván mindenkinek más jön be. A páromnak például nagyon jó fekete humora van - imádom! Pl: itt az oldalon sok srác sír azon, hogy alacsony. Ő ugyanerre: "ha elmentem volna sorozásra, már az ajtóból rám kiáltottak volna, hogy HARCKOCSI!! Mert oda az ilyen kis seggdugaszokat rakják, mint én". És lőn sírva nevetés, imádom a humorát. Persze nyilván sok lánynak ez nem jön be. Ehhez kell némi emberismeret, hogy hamar felismerd, hogy a csaj nem vevő az adott stílusra. Akkor azt félre kell tenni.
Ez olyan, hogy én nőként hamar rájövök, hogy mondjuk a pasi, aki tetszik, a természetes nőket kedveli. Akkor félreteszem a vörös rúzst és a füstös szemfestéket, csak natúr sminket teszek fel. Ennyi :)
Na ez viszont rossz pont. Komolyan egy barátnő kell ahhoz, hogy önbizalmad legyen? Önbizalmat abból kellene meríteni, amiben jó vagy. És lássuk be, eredményeid alapján ez nem a csajozás :)
Gondolkozz el, miben vagy jó. Abból próbálj meríteni! Így lesz önbizalmad, ami meglátszik majd rajtad, és akkor már a csajozás is könnyebb lesz.
Ja egy példa: én például néha koncertkritikát írok. Hihetetlenül jó érzés, amikor megjelenik az írásom, napokig fel vagyok dobva tőle - állítólag olyankor sugárzom! :)
De lehet ugyanez egy jó vizsga vagy egy probléma a munkahelyeden, amit te oldottál meg. Mindegy, önbizalmat bármelyikből meríthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!