Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tul reagalom?
A baratommal mar lassan masfeleve vagyunk egyutt.Harmadjara tortent meg az.hogy mikor vele voltam megnezett masik lanyt.De nem is az a baj hogy megnezte mert hat ha vele szembejon egy tenyleg szep lany,nem csukhatja be a.szemet,de hogy rendesen utana fordul szerintem nem normalis.Amikor 2.jara tortent 3 meg megmondtam neki hogy szakitok vele ,mert igy is keves onbizalmam.van es ezzel csak meg kevesebb lesz hissen olyan mintha nem lennek eleg jo neki.El se tudom kepzelni ha nem vagyok vele akkor mit csinalhat,hogy nezheti a lanyokat..Ti mit gondoltok errol?Fiuk miert ereztek keszteteat hogy utana forduljatok mas lanyok u5n mikozben ott a baratnotok?
Koszonom elore a valaszokat!
Most már végképp elbizonytalanodtam.Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát:)
Az a baj hogy nem tudok e felett elmenni hogy utána fordul lányok után.Igaz nem sűrűn volt ilyen,de akkor is ezzel azt érezteti hogy nem vagyok elég jó neki ,mindenféleképpen meg kell néznie mást is.Ha engem szeret akkor legyen rám tekintettel azzal hogy amikor velem van nem nézi meg ilyen feltűnöen a csajokat.Mégegyszer mondom én nekem nem azzal vana gond ha megnézi,aki szép az szép még én is lány szemmel megnézek más csajokat,de azért hogy rendesen utána fordul szerintem már sok.De lehet ezzel én vagyok egyedül aki ezt így gondolja.
Sokszor volt már olyan hogy megnézett/utánam fordult egy pasi miközben ott volt barátnője/felesége és akkor is ezt gondoltam micsoda bunkó,sokszor velem is volt a barátom amikor ilyenek voltak és tudta jól a véleményemet erről az egész szituációról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!