Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazam van vagy csak túl reagálom?

Figyelt kérdés

barátommal ugyanabba a városba élünk,általában amikor nem tudunk találkozni akkor fb-n beszélgetünk.. de már 1 hete nem találkoztunk. meg sem kérdezi hogy tudunk-e találkozni . már 2 hete kb alig van fb-n, max egy nap kb fellép 5x akkor is csak 1 percre hogy vissza írjon.. magyarul szinte semmit nemtudok hogy mitcsinál,merre van vagy bármi. és ő ezt természetesnek tartja és közölte is velem hogy nem fog azért egész nap fb-zni.. amikor nekem elég lenne ha egy nap feljön félórára vagy 1 órára legalább amikor tudunk kicsit beszélgetni..ha már találkozni se találkozunk már 1 hete..és nekem nagyon hiányzik, azt mondja hogy énis neki de szerintem ha annyira hiányoznék neki akkor nem hiszem el hogy ne lenne pár perce beszélgetni velem..:S

miért csinálja ezt? ez normális vagy én reagálom ennyire túl?? mit tegyek?

16/L

2013. ápr. 6. 16:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem az kicsit fura, hogy egész nap facebookon vagy és azt várod, mikor megy fel - legalábbis ez jött le a fogalmazásból.
2013. ápr. 6. 16:20
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
hivd föl:)
2013. ápr. 6. 16:21
 3/16 D'a ***** válasza:
79%
igazad van szerintem..
2013. ápr. 6. 16:23
 4/16 A kérdező kommentje:

igen, de csak azért mert egyszerűen már nem bírom.. csak ő jár egész nap a fejembe és hogy hiányzik és talán feljön..de semmi.. amugy mielött még nem voltunk együtt akkor nem fb-ztem sokat, max este néha..

am felhívni meg nem akarom mert nem akarom hogy az legyen hogy "egész nap a nyakán lógók":\

2013. ápr. 6. 16:23
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
már hogy lógnál a nyakán, amikor most mondtad, hogy nem beszéltek?:D
2013. ápr. 6. 16:27
 6/16 A kérdező kommentje:
jogos.. de neki már az is 'sok' ha fel kell jönnie fb-re beszélgetni..
2013. ápr. 6. 16:28
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
mindegy akkor is hivd fol, es beszeld ezt meg vele..
2013. ápr. 6. 16:30
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Hacsak nincs egyéb elfoglaltsága, pl sok tanulnivaló, készül valami vizsgára, sporttal elvan, fogalmam sincs, akármi, ami miatt nem nagyon tud felmenni netre veled beszélni egy fél órát, akkor igazad van. Én is eléggé haragudnék a barátommal, ha ezt tenné, bár én mostanság itt az oldalon le is lettem már szidva, hogy milyen kis hisztis vagyok, szóval az én véleményemre ne adj :D De én megértelek, ha ez vigasztal :)

20/l

2013. ápr. 6. 16:31
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Szeritem ne foglalkoz vele.

Tul biztos a dolgaba.Hanyagold egy kicsit.

16 eves vagy meg sokk pasid lesz

2013. ápr. 6. 16:33
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész el hozzá? Egy városban laktok,gondolom tudod hol lakik. Lepd meg,menj el és ezt beszéljétek meg.
2013. ápr. 6. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!