Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van vagy csak túl reagálom?
barátommal ugyanabba a városba élünk,általában amikor nem tudunk találkozni akkor fb-n beszélgetünk.. de már 1 hete nem találkoztunk. meg sem kérdezi hogy tudunk-e találkozni . már 2 hete kb alig van fb-n, max egy nap kb fellép 5x akkor is csak 1 percre hogy vissza írjon.. magyarul szinte semmit nemtudok hogy mitcsinál,merre van vagy bármi. és ő ezt természetesnek tartja és közölte is velem hogy nem fog azért egész nap fb-zni.. amikor nekem elég lenne ha egy nap feljön félórára vagy 1 órára legalább amikor tudunk kicsit beszélgetni..ha már találkozni se találkozunk már 1 hete..és nekem nagyon hiányzik, azt mondja hogy énis neki de szerintem ha annyira hiányoznék neki akkor nem hiszem el hogy ne lenne pár perce beszélgetni velem..:S
miért csinálja ezt? ez normális vagy én reagálom ennyire túl?? mit tegyek?
16/L
köszi.. de most ilyen esetbe mit tegyek?
tudja hogy zavar, és említettem is a dolgot.. először még engem is "hisztisnek" tartott aztán utána bocsánatot kért (talán rájött hogy igazam van) ez tegnap volt. de azóta sem jött fel, magyarul ugyanazt fojtatja.. mit tegyek? szakítsak vele? nem lenne gáz hogy ez miatt szakítok? és hogyan mondjam meg?? + nagyon szeretem, és nem akarnám elveszíteni de ugymeg nem akarok vele járni hogy csak azért van velem hogy legyen valakije...
Igazad van. Miért lenne ciki, ha ezért szakítasz? Előbb azért beszéld meg telefonon vagy élőben, és írd le, mi volt.
17/L
Szeritem kár az ilyen fiura pazarolni az idôt.
16 èves fiu mèg gyerek,komolytalan.
A fiuk késôbb érnek. Ha komolyabb kapcsit szeretnél kicsit idősebb pasit néz ki magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!