Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kissebb nézeteltérés a barátommal, én reagálom túl?
3 éve vagyunk együtt, távkapcsolatban, de minden nap beszélünk, hivjuk egymást vagy 10x, ha nem vagyunk együtt. Még nagyban dúl a love, ki se birnánk ha nem hivogatnánk ennyiszer egymást:)
De van,hogy olyan programjaink vannak külön, amikor nem tudjuk hivni a másikat egész nap. Velem van a baj,h örülnék neki ha ilyen esetben irna smst? Max. egyet,h tudjam mégis mivan vele. Jeleztem neki, szó szerint kiakadt.
Köszönöm aki véleményt ir:)
A napi 10 hivás "arra jó",hogy olyan szerelmes vagy,hogy nem birod ki a másik nélkül.
12:51 örülök,hogy nem vagyok egyedül ezzel:) Én se azt várom,hogy óránként irjon, de 1db sms, szerintem is elvárható. Hogy minden rendben van, jól van e...
Egyetértek a 12:56-ossal, én is lány vagyok, de van olyan, hogy egy napig nem is beszélünk, mert dolgunk van.. Max facebookon 3 sort, azt se mindig. Van külön életünk, pogramjaink, nem 'lógunk egymás seggében', pedig nagyon is szeretjük egymást. Mondjuk mindketten utálunk telefonálni, úgyis a személyes tali az igazi :)
24/N
Ne lovagoljunk a napi 10en kérlek:) Nem szoktam számolni, a lényeg,hogy sokszor hivjuk egymást, mivel oda vissza vagyunk egymásért még mindig. De itt nem is erröl van szó, nem ezen van a hangsúly.
Azért mert valakinek ez sok, vagy mert soha nem volt még szerelmes, nem kell egy dolgon lovagolni, föleg,h tényleg nem ez volt a kérdésem. Köszönöm aki érti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!