Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan értessem meg a barátomm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a barátommal, hogy nem haragszok rá emiatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A pasimmal 6 hónapja vagyunk együtt. Tegnap került sor az első szexre (elég sokára), pedig már 23/L 25/F évesek vagyunk. Eddig csak petting volt, igaz az isteni, de nem akartuk elkapkodni a dolgot. Tegnap minden megvolt, hangulat, kedv, minden tökéletes volt. Jól is indult, az előjáték elég sokáig tartott, masszázzsal mindennel kb 1 órát. Aztán amikor sor került volna arra, elkezdődött a bénázás..Először rajta feküdtem meztelenül és azt "játszottuk" h feláll, leapad..kb félórán keresztül. Kérdeztem mi a baj, azt mondta csak túlizgulta magát. Mondtam, hogy ne stresszeljen, igyekezett is lazítani. Végre helyreállt a dolog, de berakás után kb fél perccel (se) elment.. Nem győzött elnézést kérni, meg mondta, hogy csináljuk újra, de olyan ideges volt, hogy nem jött össze második. Én győzködtem hogy semmi baj, mindenkivel előfordul, de teljesen maga alá került..Azóta úgy ezerszer elmondta, hogy most tuti utálom, mert ennyit vártunk és ekkora szerencsétlen..Meg hogy sose fordult még ilyen elő vele pedig sok barátnője volt (ami igaz, már régóta ismerem). Én már rég túlléptem volna rajta, tényleg nem érdekel, majd belerázodunk, de úgy látom ő nem tud túllépni. Eljött ma hozzám, és mikor arra került volna a sor kitalálta hogy most el kell mennie kicsit a főnökéhez. (Látszott rajta, hogy kamuzik és zavarba van..) Esetleg férfiként van valakinek valami tanácsa, mit mondjak, vagy szóba se hozzam, vagy mit tegyek, hogy megnyugodjon és végre összejöjjön rendesen? Egy pasi talán könnyebben átérzi ezt.
2013. febr. 26. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

fél perc...:D

Nekem 3 óra alatt se sikerült még soha.

Amúgy nem tudom elképzelni, hogy izgulhatott, még ha idegenek lennétek egymásnak...de már petting volt meg minden. Az meg, hogy a másodikat elszalasztotta... Kicsit nyomi a barátod.

2013. febr. 26. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

de rendes vagy te első.. -.-"

az én barátom is "nyomi" volt az elején, velünk 3x történt meg ez így kb. aztán, amint nem akart "megfelelni, teljesíteni" stb-stb. hanem végre kitörölte az agyát, minden okésan ment.

szerintem ne mondj neki semmit, te ne hozd fel, ha ő felhozza, akkor meg igen, ennyit esetleg, hogy téged nem zavar, megérted. és próbáld a lehető legjobban ellazítani szex előtt, hogy kicsit se agyaljon, hogy "jajj, na most lesz az a rész, hogy be kell rakni és mi van ha megint lelankad.."

mert az a baj, nagyon rástresszelnek. de ez jó jel, mert szeret téged (: egyébként nem érdekelné, hogy teljesít, csak agy nélkül ösztönből "dugna". így meg, nyilván azt akarja, hogy neked jó legyen, elsősorban és csak másodsorban gondol magára.

barátomnál ha nem tudtunk együtt lenni mondjuk 2 hétig, akkor volt, hogy negyed óra után kifújt ő meg folyamatosan hajtogatta, hogy ne haragudjak stb-stb. akkor még szende voltam meg kezdő és irulva-pirulva jegyeztem meg neki, hogy egyáltalán nem gond, mert én meg kb. 5 perc után mentem el.. :DD

szóval nincs ezzel gond, majd tényleg összecsiszolódtok, ő meg pasi, szóval nehéz lesz kivernie a fejéből /: (:

szurkolok.

2013. febr. 26. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, de én azt mondom, hogy ne hozd fel! Most el van keseredve, hogy nem úgy produkált, ahogy várta! Ilyenkor az ilyen " semmi baj", " majd legközelebb" jellegű kijelentések csak rontanak a helyzeten, egyrészt mert az életben meg nem magyarázod neki, hogy tényleg nem volt baj és nem zavart, hogy fél perc alatt elsült, másrészt még szánalmasnak is érzi magát tőle. Majd túllép ezen. Én tuti várnék egy picit,aztán úgy letámadnám, hogy ideje sem lenne stresszelni.:)
2013. febr. 26. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:
a harmadik kommentelötöl tartok picit mert lehet ö az elsö ex barátnöm... :—) én is bénáztsm az elején és én is szabadkoztam de ö nem szolt semmit de egy idö után magához rántot és idöm sem volt stresszelni :—)
2013. febr. 26. 18:23
 5/6 A kérdező kommentje:

az vicces lenne utolsó! :)

1: attól, mert te szexisten vagy, még nem oldódott meg a problémám, de köszi az infót..Mondjuk a 3óra inkább a reszelés kategória már ...

A többieknek köszönöm a választ, bár még mindig kíváncsi vagyok egy pasi mit tudna (értelmesen) tanácsolni.

2013. febr. 26. 18:25
 6/6 anonim válasza:
Hali! Szerintem ne firtasd a kérdést, egyszerűen tegyél úgy mintha mi se történt volna, minél többet győzködöd róla annál többet forgatod a kést benne! Persze még egy darabig benne lesz a rossz emlék, de ez kikopik, csak idő kell. Amúgy a feláll-nem áll fel dolog lehet a stressztől, vagy akármitől. Azon hogy előbb ment el segíthetsz azzal pl hogy raksz be zenét, és akkor az kicsit elvonja a figyelmét, de ha sokáig akarjátok húzni ültesd fel és ülj az ölébe, ebben a pózban nehezebben megy el.
2013. febr. 26. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!