Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a barátommal, hogy nem haragszok rá emiatt?
fél perc...:D
Nekem 3 óra alatt se sikerült még soha.
Amúgy nem tudom elképzelni, hogy izgulhatott, még ha idegenek lennétek egymásnak...de már petting volt meg minden. Az meg, hogy a másodikat elszalasztotta... Kicsit nyomi a barátod.
de rendes vagy te első.. -.-"
az én barátom is "nyomi" volt az elején, velünk 3x történt meg ez így kb. aztán, amint nem akart "megfelelni, teljesíteni" stb-stb. hanem végre kitörölte az agyát, minden okésan ment.
szerintem ne mondj neki semmit, te ne hozd fel, ha ő felhozza, akkor meg igen, ennyit esetleg, hogy téged nem zavar, megérted. és próbáld a lehető legjobban ellazítani szex előtt, hogy kicsit se agyaljon, hogy "jajj, na most lesz az a rész, hogy be kell rakni és mi van ha megint lelankad.."
mert az a baj, nagyon rástresszelnek. de ez jó jel, mert szeret téged (: egyébként nem érdekelné, hogy teljesít, csak agy nélkül ösztönből "dugna". így meg, nyilván azt akarja, hogy neked jó legyen, elsősorban és csak másodsorban gondol magára.
barátomnál ha nem tudtunk együtt lenni mondjuk 2 hétig, akkor volt, hogy negyed óra után kifújt ő meg folyamatosan hajtogatta, hogy ne haragudjak stb-stb. akkor még szende voltam meg kezdő és irulva-pirulva jegyeztem meg neki, hogy egyáltalán nem gond, mert én meg kb. 5 perc után mentem el.. :DD
szóval nincs ezzel gond, majd tényleg összecsiszolódtok, ő meg pasi, szóval nehéz lesz kivernie a fejéből /: (:
szurkolok.
az vicces lenne utolsó! :)
1: attól, mert te szexisten vagy, még nem oldódott meg a problémám, de köszi az infót..Mondjuk a 3óra inkább a reszelés kategória már ...
A többieknek köszönöm a választ, bár még mindig kíváncsi vagyok egy pasi mit tudna (értelmesen) tanácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!