Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én reagálom túl vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl vagy tényleg önzőség volt?

Figyelt kérdés
a kedvenc pózomban voltunk a barátommal és már közel voltam ahhoz h elmenjek amivel ő is tisztában volt. és egyszer csak kivette és kb egy percig csak csókolgatott és pózt váltott. kérdeztem tőle h ezt most miért kellet és azt a választ kaptam h ha elmegyek várni kellett volna h újra akarjam ő meg azt szerette volna h hosszú legyen. mind ezek után ő elélvezett én nem.
2013. márc. 11. 12:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDDDDDDD
2013. márc. 11. 13:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Így jártál:XDDDDDDDDDDDD Legközelebb okosabb leszel, és nem hagyod, hogy hülyét csináljon belőled.:DD
2013. márc. 11. 13:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
ez egy ilyen sport :D legközelebb hagyd abba pont jókor a szopást :P
2013. márc. 11. 13:09
 4/15 A kérdező kommentje:
nekem vhogy nem ilyen vicces...
2013. márc. 11. 13:11
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát mivel a nők nehezebben/ritkábban mennek el ezért ez jah, elég parasztság volt.
2013. márc. 11. 13:16
 6/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne mérgelődj, elő fog még ilyen fordulni az életedben:D Csak legközelebb találékonyabb leszel és tanulsz a mostaniból. Én bizti visszaadnám a pasinak:DD
2013. márc. 11. 13:27
 7/15 anonim ***** válasza:

zóna pocok, akkor neked nem jó a partnered. Én addig nem megyek el amíg a barátnőm, van hogy neki kétszer is összejön mire nekem egyszer.

Kedves kérdező, én mondjuk még olyanról nem hallottam hogyha elmegy a nő akkor ennyi, és várni kell, ez inkább fordítva szokott lenni. Ha az én barátnőm elmegy attól ugyanúgy folytatjuk, és talán még jobban is élvezi egy ideig. Ha viszont ezt vesszük akkor ez vagy neked nem jó vagy a barátodnak, gondolom volt már arra is példa hogy te elmentél ő meg nem.

2013. márc. 11. 13:30
 8/15 anonim ***** válasza:
Én is visszaadnám. Különben is, azért, mert egy nő elmegy, attól még tudja utána folytatni a szexet, gyakorlatilag korlátlan ideig, ezt nyugodtan megmondhatod a barátodnak, esetleg másodszor is sikerülhet elmenned...
2013. márc. 11. 13:31
 9/15 anonim ***** válasza:
7# Nincs partnerem, csak az esetek többségében a nő nehezebben megy el :D De akkor is tahóság amit csinált szerintem :P
2013. márc. 11. 13:33
 10/15 anonim ***** válasza:

Azért, az nem mindenkinél van úgy, hogy miután elmegy, korlátlan ideig folytathatják. Persze, vannak ilyenek, de speciel én is úgy vagyok, mint gondolom a kérdező, hogy miután elmegyek, kell egy-két, sőt, jobb a 3 óra pihenő (minimum), míg megint kedvet kaphatnék a dologhoz, mert egyszerűen utána már nem vágyom szexre.

Szóval, ha a kérdező úgy van vele, mint én, és ezzel a barátja is így, van, akkor persze, megértem, hogy miért akarta hosszan csinálni, az viszont tényleg parasztság tőle, hogy utána nem foglalkozott ilyen tekintetben veled.

Mindenesetre én is visszaadnám a pasinak :D

Mondjuk, nálunk ilyenen nem problémázunk, mert volt, hogy barátom elment, én nem, de volt fordított változat is. Kiegyenlítjük a dolgokat :D

2013. márc. 11. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!