Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tul reagalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vivcsiike kérdése:

Szerintetek tul reagalom?

Figyelt kérdés

A baratommal mar lassan masfeleve vagyunk egyutt.Harmadjara tortent meg az.hogy mikor vele voltam megnezett masik lanyt.De nem is az a baj hogy megnezte mert hat ha vele szembejon egy tenyleg szep lany,nem csukhatja be a.szemet,de hogy rendesen utana fordul szerintem nem normalis.Amikor 2.jara tortent 3 meg megmondtam neki hogy szakitok vele ,mert igy is keves onbizalmam.van es ezzel csak meg kevesebb lesz hissen olyan mintha nem lennek eleg jo neki.El se tudom kepzelni ha nem vagyok vele akkor mit csinalhat,hogy nezheti a lanyokat..Ti mit gondoltok errol?Fiuk miert ereztek keszteteat hogy utana forduljatok mas lanyok u5n mikozben ott a baratnotok?

Koszonom elore a valaszokat!

2013. ápr. 13. 11:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%

Igen, túlreagálod.

Önző vagy, és semennyi tolerancia nincs benned. Ő nem tehet arról hogy hülyén neveltek téged, nem foglalkoztak veled és nincs önbizalmad.

2013. ápr. 13. 11:23
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted ez normalis,hogy mellettem mas lanyok utan fordul??
2013. ápr. 13. 11:27
 3/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én ugyan lány vagyok, de azért leírom a véleményemet. Az valóban nem baj, ha feltűnés mentesen megnéz egy-egy szép lányt, ez még semmit nem jelent. Az viszont nagyon bunkó dolog, hogy ezt előtted is ennyire feltűnően csinálja, pláne, hogy már kétszer szóltál is érte. Sajnos az sem segít ebben, hogy, ahogy írtad is, alapból van egy kis önértékelési zavarod, és féltékeny is lehetsz, ha azon aggódsz, mennyire nézheti a csajokat, ha nem vagy vele. Nekem sajna ebből az jön le, hogy nem bízol benne, és abban sem, hogy elég jó vagy-e neki. Egy egészséges, bizalommal teli kapcsolatban nem lennének ilyen kételyeid, még akkor sem,ha néha máson legelteti a szemét. (Bár az tényleg nagyon tapintatlan tőle, hogy ilyen feltűnően csinálja.)
2013. ápr. 13. 11:27
 4/13 anonim ***** válasza:
47%

A fenébe is!

A szépség vonzza a tekintetünket. Nálunk ez ösztön! Mi megnézzük a másik nemet, mert mi választunk. Ösztön...

Férfiak vagyunk! Attól még te tetszel neki, és téged szeret. De egyszerűen vannak olyan dolgok, amiket nem tudunk nem megnézni.

2013. ápr. 13. 11:35
 5/13 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszodat!:)

Eddig nem gondolkoztam azon hogy mit csinalhat ha nincs velem,nem vagyok feltekeny tipus egyaltalan.Munkahelyen is van egy csomo lany es nem zavar.De ez hogy melettem igy megnez ma lanyt az baromira,mert ezzel azt sugallja hogy nem vagyok eleg neki.Egyebkent is testkep zavarom van es folytonos megfelelesi kenyszerem van.

En is megnezek mas fiut,hat ha jol nez ki velem szenbe jon,de alapbol nincs bennem hogy utana is forduljak akarmilyen jol is nez ki ha velem van a baratom ha nincs.Lehet fiuknal ez maskepp vand de akkor is nekem.ez nagyon rosszul esik.

2013. ápr. 13. 11:35
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
Én azt mondom, hogy nem vagy önző, és jogosan vagy kiakadva rajta. Lehet lepontozni. Szerintem nem kell egy kapcsolaton belül mások után fordulni...
2013. ápr. 13. 11:55
 7/13 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszodat,en is igy gondolom szerintem nemf er bele egy kapcsolatba ez.Nem ertem ez miert onzoseg,hogy elvarom amikor velem van ne forduljon mas lanyok utan.
2013. ápr. 13. 12:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Azért önzőség, mert ezzel arra kényszeríted hogy tagadja meg önmagát
2013. ápr. 13. 12:01
 9/13 A kérdező kommentje:
Sose akartam megvaltoztatni ot.Nem igy ismertem meg egyebkent se.O mondta mind a ketszer,sot meg most is hogy nem lesz tobb ilyen stb...De tudom hogy lesz mert ha volt egyszer,volt ketszer,volt haromszor,lesz negyedjere is stb..Ezert is szakitottam vele...
2013. ápr. 13. 12:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem túlreagálod. Egy kapcsolatban az legyen a szabály, hogy: Mindent a szemnek, semmit a kéznek! Azaz had nézelődjön!
2013. ápr. 13. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!