Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szégyell kicsit vagy csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyell kicsit vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Mindig is azt hittem, hogy a páromnak nincs baja velem, hisz én sem szólok bele a dolgaiba.

Ma viszont mentünk boltba, és előtte "rámparancsolt", hogy sminkeljem ki magam. Nem értettem, mondom miért? Erre azt válaszolta, hogy mert lányból vagyok..

Tudni kell, hogy elég pattanásos az arcom, de nem azok a csúnya, gyulladtak, hanem kis fehér mitesszerek..(kezelem többféle dologgal is, de mind hasztalan).

Én reagálom túl, vagy tényleg szégyell "smink nélkül"?

2013. márc. 31. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ hány éves vagy de bőrgyógyászok azért sok dolgon tudnak segíteni.
2013. márc. 31. 22:17
 2/6 Hanariko ***** válasza:
a rám parancsolt miért van idézőjelben? jó lenne tudni, hogy milyen szavakkal mondta, milyen hangnemben. Engem elgondolkodtatna a dolog.
2013. márc. 31. 22:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem csak az arcoddal lehet baja,de szerintem kicsit szégyell.Van amikor jogos,de ha egyébbként ápolt vagy nem szép tőle.
2013. márc. 31. 22:30
 4/6 A kérdező kommentje:

22 vagyok, ő 27. Voltam bőrgyógyásznál, jeenleg is az ő általa felít krémet használom, de nincs még javulás.

Nem hiszem, hogy igénytelen lennék, mindig odafigyelek, hogy ápolt legyek.

Nem mondta szigorú hangnemben,csak jelezte, mintha gyerek lennék és rámszólnának, hogy mossak kezet evés előtt.

1,5 év alatt sose mondott ilyet, de én se mondtam neki még soha, hogy borotválkozzon meg, ha pl. szőrös volt, és zavart..és igen, tényleg elgondolkodtató..

2013. márc. 31. 22:40
 5/6 Hanariko ***** válasza:
Hát nem tudom... talán egyszer még elnézhető, de ha többször is fölhozza (látva hogy mondjuk túlléptél ezen az egyen) akkor ott már tényleg baj van.
2013. ápr. 2. 23:00
 6/6 ivilicious ***** válasza:
hát,végülis így ismert meg,így kellene szeretnie téged....vagy már elmúlt a lila köd,és tényleg szégyell..ha nekem ilyet mondana egy pasi megölném :D bár én nem vagyok pattanásos
2013. ápr. 19. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!