Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyell kicsit vagy csak én reagálom túl?
Mindig is azt hittem, hogy a páromnak nincs baja velem, hisz én sem szólok bele a dolgaiba.
Ma viszont mentünk boltba, és előtte "rámparancsolt", hogy sminkeljem ki magam. Nem értettem, mondom miért? Erre azt válaszolta, hogy mert lányból vagyok..
Tudni kell, hogy elég pattanásos az arcom, de nem azok a csúnya, gyulladtak, hanem kis fehér mitesszerek..(kezelem többféle dologgal is, de mind hasztalan).
Én reagálom túl, vagy tényleg szégyell "smink nélkül"?
22 vagyok, ő 27. Voltam bőrgyógyásznál, jeenleg is az ő általa felít krémet használom, de nincs még javulás.
Nem hiszem, hogy igénytelen lennék, mindig odafigyelek, hogy ápolt legyek.
Nem mondta szigorú hangnemben,csak jelezte, mintha gyerek lennék és rámszólnának, hogy mossak kezet evés előtt.
1,5 év alatt sose mondott ilyet, de én se mondtam neki még soha, hogy borotválkozzon meg, ha pl. szőrös volt, és zavart..és igen, tényleg elgondolkodtató..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!