Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyell, vagy csak én reagálo...

Szégyell, vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

barátommal több mint1éve járunk.

van egy olyan haveri rétege akikkel csak ő találkozik ismerem őket ők is engem, de sose megyünk velük semerre. Nem is bánom, nem vagyunk túl jóba a srácokkal vagyis én, egy régi kellemetlen nyaralás óta, de hadd legyen olykor pasis környezetben, csak nemtudom szégyell???

Ma is mondta h talizzunk a buszon hátul, mert a haverjai elől vannak. Mondom szégyellsz? erre mondja nem, csak kettesben akar lenni velem, de ha akarok oda is mehetünk hozzájuk... csak gondolta inkább velem van, látja őket eleget az iskolába, ha már velem találkozik nem ültet be a haverjaihoz.

Nemtudom szégyell-e... utcán fogja a kezem, ölelget, közösségin közös képet tesz ki, van több ismerőse (srác) bemutatott nekik. De miért ilyen mégis?

2012. ápr. 17. 08:14
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem igaza van, kettesben akart lenni veled ezért mentetek hátra. ha tényleg megfogja a kezed, ölel és felvállalja akkor nincs gond
2012. ápr. 17. 08:16
 2/4 anonim ***** válasza:
túlreagálod
2012. ápr. 17. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is túlreagálod. Az ember már csak ilyen. Ha nincs problémája,akkor kreál magának.
2012. ápr. 17. 08:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tisztában van vele, hogy nem rajongsz azokkért a srácokért ezért visz más társaságba illetve van külön veled. ne agyalj a figyelmességen is.
2012. ápr. 17. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!