Én reagálom túl a dolgot vagy a párom bunkó? Hasonló szitu már nem először fordult elő! Hogy kéne kezelnem, mindig hagyjam rá?!
A sztori:
A párom fürdött,én meg elkezdtem nézni a tv-ben a kedvenc csatornámat. Ha tv-zek 80%ban ezt nézem,ez egy ismeretterjesztő,dokumentumfilm csatorna. Ez 9felé volt. Mikor végzett a fürdéssel nekem állt,hogy már megint ezt nézem,és hogy ezt fogjuk nézni,hogy nincs e a többi csatornán valami film?! Kérdeztem hogy miért fáj az neki hogy én mit nézek ha egyedül vagyok,meg a legtöbb film 8kor kezdődik,meg ha filmet akart nézni miért nem tette?! De ő inkább gépezett,majd mikor megunta elment fürdeni. Elvárta volna tőlem,hogy egyszerűen kapcsoljam el a csatornát,mert ő is itt van és amit nézek az őt nem érdekli! De ilyenkor nem is néz semmit,csak kapcsolgatja a távirányítót. Erre nagyon csúnyán összevesztünk!
Lehet hogy sokak szemében ez gyerekes dolog,és felesleges hiszti,de nem ez az első eset!
Le se sz@rta a tévét mer gépezett! Én meg elkezdtem kapcsolgatni,és megint leragadtam a kedvenc csatornámnál,mert máshol nem volt kedvemre való. Úgyhogy nem konkrét műsort néztem,csak úgy "találtam".
Már néztem mikor ő elment fürdeni.
Szerintem csak unatkozik és kötöszködős pillanata szokott lenni :/
Ha van számítógépetek,akkor javaslom, hogy legközelebb ülj le a gép elé és add oda neki a tévét.Feltűnően vizslasd a netes oldalakat, hogy lássa milyen jó így neked!
Az tuti hogy borzalmas kötözködős természete van,sokszor nem lehet elviselni. Azért is belém kötött már hogy a gépen nézem a kedvenc sorozatom,meg szerinte "állandóan a GYIK-en lógok!
Ha gépezek,az a baj,ha tévézek akkor az! Egyszerűen semmivel nem tudja magát lekötni,bocs de igen autóversenyezik a gépen.
Mondtam már hogy nézesse meg magát orvossal! Arra hogy kimozduljunk vagy csináljunk valamit,rohadt lusta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!