Hogyan kellene kezelnem a páromat, nagyon dühít ahogy viselkedik. Én reagálom túl?
Az én párom is ilyen. Havi szinten elég sokat elkölt felesleges dolgokra. Megmondtam neki, majd akkor lehet megvenni mindent az első boltban (és nem ott ahol a legolcsóbb), ha MINDENRŐL lemond, amire eddig költött. (+35-40 ezer megy el a hülyeségeire).
És persze egyedül nem tud elmenni ruhát venni, és mikor elkísérem, átmentem másik részlegre, l se sz*rtam, mit csinál. Rájött, milyen érzés ez nekem, azóta nyugodtan tudunk vásárolni.
Első szabály: pasit sose rángass el vásárolgatni, ők genetikailag nem bírják ezt :)
Ő nem egy barátnőd, akit ugyanazok érdeklik, mint téged. A műszaki cikkek nekik érdekesek, de a kaja/ruha/akármi más vásárlás unalmas. Ne akarj belőle nőt csinálni :)))
Beszéld meg vele a problémát és menj egyedül vásárolni.
Férfibaj, én csak így hívom. Erre a legjobb megoldás, ha külön-külön mentek el bevásárolni. Mindketten kelletek a megoldáshoz, próbáljatok meg egymáshoz közeledni.
Abban igazad volt, hogy érdemes több helyen megnézni bármi eszköznek az árát, s nem kettő boltra gondolok. Van úgy hogy több ezer forintot lehet spórolni még ha az idő rá is megy, de ezt az időt klassz beszélgetéssel ki is lehet tölteni.
A párod viselkedése (a leírtak alapján) gyerekes, de nem is kicsit. Olyan mint egy óriásra nőtt hisztériás kétéves (dackorszak).
Próbálj meg tükröt mutatni, talán észre veszi magát.
Türelmet, kitartást kívánok neked!
Hát basszus én csajszi vagyok, de ugyanez a szitu nálam is. Egyszerűen UTÁLOK vásárolni. Lemegyek a kisboltba, és megveszem a kis joghurtom, de hogy egy hipermarketben órákig lófráljak. Na nem! Amugy nálunk is megy emiatt a veszekedés, nem tudok egyszerűen megváltozni, ahogy meglátom a tömeget, a boltot belülről, bekattanok és hisztizni kezdek. Nálunk bejött az a megoldás, hogy nem járunk 1ütt vásárolni a párommal. Ha meg nagyritkán mégis, akkor előre tisztázzuk, hogy mit akarunk venni, célirányosan végigvágtatok az üzleten és kifelé.
Persze, rosszul esik, de értsd meg, nem minden ember egyforma. Látod, én nő létemre utálok vásárolni, márpedig ez olyan nőcis szokás lenne :D
14:35ös vagyok...
Na jó ennyire nem durvulok be :D
De nem lehet, hogy megkérdezd tőle, hogy mi zavarja a vásárlásban? Bár ha istenkomplexussal küzd (elvárja, hogy mindenki menjen előle, mert ő ott van), akkor a fejed tetejére is állhatsz, nem lesz jobb.
Basszus! Van ilyen, hogy ennyire, s így???
Ezt hogy bírod??? Meg lehet beszélni vele ezt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!