Hogyan kellene kezelnem a páromat, nagyon dühít ahogy viselkedik. Én reagálom túl?
Figyelt kérdés
A párom viselkedése nagyon dühít,szerintem már nagyon gyerekesen viselkedik. Ha tömegben vagyunk teljesen megváltozik,és idegbeteg lesz. Ha megyünk valahová,vagy csak vásárolni,teljesen elszáll az agya ideges lesz,rohan és veri magát mint egy gyerek. Vele nem lehet csak úgy sétálni,nála a séta is rohanás. Ha elmegyünk vásárolni ott sem tudok normálisan szétnézni,mert ideges lesz. Addig nyugodt,amíg a műszaki cikkek között vagyunk aztán ha megunta gyorsan vegyünk meg mindent és húzzunk haza. Őt nem érdekli hogy máshol ugyanazt olcsóbban meg tudnánk venni. A lényeg az hogy az első boltban,elintézzük és menjünk hazafele. Emiatt már számtalanszor összevesztünk. Már mondtam neki,hogy járjunk külön vásárolni. Tegnap együtt mentünk és külön jöttünk haza,mert megint kiverte a hisztit. Kitalálta hogy neki mp4 kell,mondtam neki hogy nézzük meg máshol is hátha ott olcsóbb. Nagy nehezen bele ment,de a szemével ölni tudott volna mert már mást vettünk,és ő nem akar másik boltba kipakolni meg amúgy is ennyi cuccal bemenni máshová milyen ciki. Megnéztük máshol,de nem volt olcsóbban,na meg is kaptam a magamét annyira rosszul esett hogy otthagytam és egyedül jöttem haza.2009. dec. 7. 13:39
11/15 anonim válasza:
Mert te már felnőttél, a párod még gyerek. Fogalmam sincs mit tennék a helyedben. Talán nem is figyelnék rá (vagyis úgy tennék), ne legyél táptalaja, csak lazán mintha mi sem történne, vagy mintha filmet néznél s ő lenne Jim Carrey rossz bőrben.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,lehet hogy ez nála családi vonás. Az öccse sokkal rosszabb nála,pedig neki már gyereke is van. Igaz hogy annak a párja mindent ráhagy,és szólni sem mer. Én nem ilyen vagyok,mondtam már neki hogy nem vagyok az anyja. Az az érdekes,hogy más dolgokban nagyon is tud felnőttként viselkedni.
2009. dec. 7. 15:40
13/15 anonim válasza:
A haverom pánikbeteg,az sem bír sorbanállni,nézelődni ilyenkor berezonál ideges lesz.Meg egyedül lenni sem bír.Nem hasonlít kicsit erre a párod?Nem sértésnek szánom de lehet,h nála is van vmi ilyesmi talán.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi,és nem veszem sértésnek mert már én is gondoltam ilyesmire hogy ez valami betegség. De mit tehetnék? Rávenni úgy sem tudnám hogy menjen szakemberhez,de ezzel a viselkedésével már engem is fusztrál. Sokszor van hogy társaságban nem is érzem magam jól ha ott van. Általában kijelenti előre hogy nem leszünk sokáig,de nem is nagyon járunk sehová.
2009. dec. 7. 16:13
15/15 anonim válasza:
én ehhez már hozzászoktam...ha elcipelhetőnél többet akarok venni,akkor megmondom neki,hogy 4:10-re legyen a parkoloban,és neki már csak a kocsiba kell pakolnia...
igy nincs vita,hogy neki órákat (ami amugy fél óra max:D) kell rám várnia...én meg tudom,hogy kerek 4:10kor ott fog állni a parkoloban...az meg az én dolgom már,hogy 3x végignézem,hogy mi mibe kerül...igy nincs vita...ha meg neki kell valami,akkor szol,megveszem,max ha nemtetszik,vissza lehet vinni,és másikat választani...igy nekem van időm nézelődni,ő meg nem jajgat mellettem,hogy mehetnénk már...és még segitett is bevásárolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!