Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl a dolgot vagy...

Én reagálom túl a dolgot vagy a párom bunkó? Hasonló szitu már nem először fordult elő! Hogy kéne kezelnem, mindig hagyjam rá?!

Figyelt kérdés

A sztori:

A párom fürdött,én meg elkezdtem nézni a tv-ben a kedvenc csatornámat. Ha tv-zek 80%ban ezt nézem,ez egy ismeretterjesztő,dokumentumfilm csatorna. Ez 9felé volt. Mikor végzett a fürdéssel nekem állt,hogy már megint ezt nézem,és hogy ezt fogjuk nézni,hogy nincs e a többi csatornán valami film?! Kérdeztem hogy miért fáj az neki hogy én mit nézek ha egyedül vagyok,meg a legtöbb film 8kor kezdődik,meg ha filmet akart nézni miért nem tette?! De ő inkább gépezett,majd mikor megunta elment fürdeni. Elvárta volna tőlem,hogy egyszerűen kapcsoljam el a csatornát,mert ő is itt van és amit nézek az őt nem érdekli! De ilyenkor nem is néz semmit,csak kapcsolgatja a távirányítót. Erre nagyon csúnyán összevesztünk!

Lehet hogy sokak szemében ez gyerekes dolog,és felesleges hiszti,de nem ez az első eset!

2012. márc. 4. 23:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%
Vegyetek még egy tv.Mindenki azt néz amit akar.
2012. márc. 5. 07:11
 12/18 anonim ***** válasza:

Valószínűleg alapvetően más baja van, nem a tévénézésed, csak ebbe köt bele. Viszont azon most érdemes elgondolkozni, hogy akarsz-e egy olyan valakivel együtt élni, aki folyton téged b@sztat ha valami más nyűgje van, ahelyett hogy mondjuk elmenne futni és levezetné a feszkóját. Ez csak rosszabb lesz.

Ilyenkor mondják hogy lakva ismerjük meg a másikat, és ha elviselhetetlen, akkor le kell lépni. Mérlegelj, hogy egyébként milyen érzés együtt lakni, jól érzed-e magad alapjában véve. Ha hetente többször előfordul ilyen helyzet szerintem inkább hagyd el. De előtte egy próbát tehetsz, mint a dedóban, útmutatást nyújthatsz neki hogy hogy is kell a másikkal együttműködni. De lehet hogy teljesen felesleges próbálkozni.

2012. márc. 5. 08:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is a tolerancia, tisztelet hiányát látom!

Nálunk is van olyan amit a másik nem szeret. Én imádom az "Így jártam anyátokkal"-t, a férjem a Discoreryn az Autókereskedőket. A másikét nem nagyon bírjuk, de ha nézi (aki kapja, marja a távirányítót), akkor nem kapcsoltatunk el, hanem más elfoglaltság után nézünk.

21n 22f

2012. márc. 5. 08:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálunk az van hogy aki gépezik nem szól bele mit néz a másik.Persze a párom néha beszól hogy ne azt nézzem amit nézek de ilyenkor jön az hogy akkor cseréljünk?..és elhallgat.Megjegyzem nincs olyan müsor amit mindketten szeretnénk.Én a nyomozós sorozatokat szeretem,ő a régi filmeket.Szinte soha nem tévézünk együtt,kivéve ha filmezünk azt közösen válasszuk ki.
2012. márc. 5. 09:18
 15/18 anonim válasza:
17%

NEM gyerekes és nem hiszti! SOK mindenkinél előfordulnak ilyen szituk!!Ilyenkor a JÓZAN ész azt DIKTÁLNÁ :lépj le!

CSAK nem 1XERÜ! XERINTEM,HA LENNE RÁ LEHETÖSÉG: JOBB LENNE

mkinek külön élni! A házasság már 1 elavult intézmény!!

Na, lehet irni az ellen véleményt!!!

2012. márc. 5. 10:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk hasonló szituban nem vesszük támadásnak a kérdést, hanem visszakérdezünk: miért, akarsz valami mást nézni? Egyébként meg nem értem, csak úgy nem szoktunk tévézni, vagy meg akarok valami filmet nézni, vagy nem, de akkor már előtte egyezkedünk, ki mit néz.

Egyébként meg: műsorfelvétel, két tévé, vagy a "mit szeretnél" kérdés. Aztán ha elmondja, lehet, nem is akart kötözködni, akkor kössetek kompromisszumot, anélkül, hogy felemelnéd a hangodat. Mindig az nyer, aki nyugodt marad a vitában.

2012. márc. 5. 14:03
 17/18 A kérdező kommentje:

Tudom hogy okos enged szamár szenved,csak nem akarok mindig én lenni az "okos"!

Két tévé nem fér el a lakásban mert elég pici. Ha szól előre hogy valamit nézni akar,akkor nézi,én csinálok mást. De azért mert neki heppje van,meg unja magát,és hogy csak nyomkodja a távirányítót,nem hiszem hogy nekem be kéne fejezne nézni amit elkezdtem! Sokan írtátok hogy nem is a tv a probléma,és mennyire igazatok van! Meg hogy lakva ismerszik meg az ember,nálam ez is 100%ig bejött!

6éve vagyunk együtt,ebből 3éve élünk együtt,van egy 2éves kislányunk. Teljesen zsarnok,kötözködő,állati bunkó lett mióta együtt élünk,főleg a kincsem születése óta. Úgy érzem egyáltalán nem tisztel,és ha tisztába van vele hogy nincs igaza akkor sem ismerné be soha!

Azt is tudom hogy el kéne hagynom,és sokat gondolok rá,de nem egyszerű! Lakás hitelünk van,és a szüleim házán jelzálog van miatta. Nagyon félek hogy ha elhagyom visz a bank az anyám házát és miattam hajléktalan lesz!

Azt meg külön köszönöm hogy nem kezdtetek el oltogatni hogy csak hisztizek.

2012. márc. 5. 15:12
 18/18 anonim ***** válasza:

tuti valami más baja van.

nálunk nincs tv, nincs veszekedés. ha lesz gyerekünk, akkor sem veszünk tv-t, nekünk van 2 laptopunk, mindenki azt néz, amit akar, azt olvas amit akar.

próbáld kideríteni, hogy mi a valódi baja, mert értelmes ember nem csinál hisztit egy ilyen miatt.

2012. márc. 5. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!