Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtatnom kellene a hozzáállásomon?
Nem lehet, hogy már csak a megszokás tart össze titeket? Ha már nincs benned vagy benne is az a liftezik a gyomrom, kiugrik a szívem, amikor látom a másikat, akkor elkezdenék erre gyanakodni. Az őszinte beszélgetésbe még nem halt bele senki. Meg kell tudnod, mit érez irántad.
Egyéb iránt nem biztos, hogy le akar így szarni, de egy rossz szülő-gyerek kapcsolat is rá tudja nyomni a srácra a problémák súlyát és lehet teher alatt van, ezért nem tud feloldódni a kapcsolatban teljesen.
F25
Mármint miről kérdezz meg más férfiakat? Hogy természetes, hogy nem tudtok kettesben lenni 5 percet, mert neki az unalmas?
Lehet, hogy szeret, én ezt nem vonom kétségbe, de hogy az igényeitek nem ugyanazok, az is biztos.
Nem minden pasi ilyen pörgős, és vannak olyanok, akik szeretnek a barátnőjükkel kettesben lenni, elmenni kirándulni, vagy csak bebújni a takaró alá egy tál popcornnal és filmet nézni.
Nem ugyanaz az igényetek párkapcsolat terén, szóval szerintem ez hosszan nem tartható, pláne, hogy neked ez így nem jó. Ha meg nem tudod megbeszélni vele, megértetni, hogy valamit kicsit változtassatok, akkor előbb-utóbb meg kell hoznod a döntést, és keresni egy olyan pasit, aki jobban megfelel neked, és persze te is neki.
29/n
11-es válaszoló:
Hát ez a liftezik a gyomrom, ez csak az elején volt. Nekem már régebben is tetszett Ő, mikor nem ismertük egymást. Mondtam is neki. Neki viszont teljesen más a nőideálja(fekete, kreol bőrű, kerekebb nők), mint én(szőke haj, világosabb bőr, arányosabb testalkat). Külsőre sosem dícsért, de mindig azt mondta/mondja, hogy jószívű vagyok és nagyon örül, hogy megismert. És hogy nem fog elhagyni, mert ,,a régit nem cseréljük újra" Hozzáteszem, egy idősebb nőnek volt a szeretője, aki csúnyán lapátra tette. Mondta is mikor megismerkedtünk, hogy ő már csak egy lányt szeretne, de akkor az maradjon is meg. érzem a tapasztalatlanságomat én is, de nem tudom
natesséklétezik
Arra érti, hogy ő ezt látja más párokon is, hogy elmennek együtt ide-oda, meg társaság. Egyébként ebben a gyerek-szülő kapcsolatban is van valami, mert látom, hogy velük hogy kommunikál és velem is ugyanez van ilyenkor. Elbeszélünk egymás mellett. Már volt egy ilyen eset, de mikor kérdezték a barátai, hogy miért vesztünk össze, azt mondta, h mit tudja ő, mi bajom van(visszahallottam)
Persze, hogy a párkapcsolatban is élünk társasági életet, de ez nem azt jelenti, hogy _mindig_ .
Az, hogy ő csak azt látja, amikor a párok eljárkálnak, nem azt jelenti, hogy csak akkor vannak együtt, érted.
Próbálj meg beszélni vele, mondd el, hogy te mit hogyan látsz, és kérd meg, hogyha fontos neki a kapcsolatotok, akkor kicsit erőltesse már meg magát és próbáljatok róla beszélni.
Ha nagyon nem megy, akkor én a helyedben továbbállnék.
Amúgy szex az rendben van köztetek?
Vagy az is a "hát..." kategória?
Az a nagyon hát....... kategória. :/
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ez a kapcsolat megdöglött. :s
Szerintem hagyjátok ezt a fenébe, kb. ugyanilyen kapcsolatban voltam barátnőmmel, csak nálunk 3 évig ment ez, bő egy hónapja szakítottunk, mert csak álltunk a "poshadt vízben". Mondjuk nálunk legalább a szex az rendben volt, heti 2-3 alkalom, bár én már azt is keveselltem kicsit, plusz a végén már nem volt az igazi. Nálatok a leírás alapján ez is siralmas, 2-3 hetente 1X, az semmi. Bocs, de szerintem ennek semmi jövője, a magam kárán megtanultam, többet ilyen kapcsolatba nem megyek bele!
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!