Elegge szegyellem, hogy szuz vagyok es meg nem volt soha baratnom! Hogyan kellene valtoztatnom a hozzaallasomon?
Tudom, hogy sokan butanak tartjak az ilyen hozzaallast, de az a helyzet, hogy 26 eves fiu letemre meg szuz vagyok, nem volt meg baratnom. Igazabol azert alakult igy, mert nem voltam elegedett az intim meretemmel, nagyon ragorcsoltem erre a dologra es gatlasos lettem miatta.
Emiatt uj tarsasagba valo bekerulesnel nagyon zarkozott, tavolsagtarto, rideg es szegyellos vagyok, de a regi haverjaim elott is nagyon szegyellem a dolgot. Nem szivesen beszelnek nekik a helyzetemrol es a gatlasaim okairol, mert egyreszt nem szeretnek magyarazkodni, masreszt csomo aprosag miatt is rengeteget szoktak cikizni es ugratni (akar a kulso megjelenesemmel, ruhaimmal kapcsolatban, akar zenei, vagy filmes izlesemmel, vagy barmi massal kapcsolatban), igy aztan ha ez kitudodna, valoszinuleg onnantol kezdve ezzel cikiznenek halalra.
Hogyan kellene kezelnem ezt a helyzetet? Hogy alljak hozza a szexualitas temajahoz? Hogy erjem el, hogy ne erezzem emiatt kellemetlenul es frusztraltan magam?
Ha esetleg vannak itt idosebb, huszoneves, harmincas szuzek: ti hogyan alltok hozza ehhez a temahoz?
Elore is koszonom!
Légy önmagad, ne akarj olyan lenni, aki nem vagy.
Légy magabiztos, elszánt, de sose nagyképű.
Nem letámadni kell, csak úgy közelíteni ahogy a helyzet megkívánja.Olyanokkal ismerkedj akik kb olyanok mint te úgy nagyobb az esélyed , de mindíg lehet kivétel :)
Sok sikert
Amúgy nekem is csak 20 évesen jött össze most 25 vagyok.
Mondjuk nem kellene a semmiért szégyenkeznek. Micsoda alja alakok a "barátaid", ha téma egyáltalán nekik a farokméreted?? Ha zavar téged az ugratás, és ennek ellenére ugratnak, hagyd őket a fenébe, nem normálisak.
Amit tehetsz: elfogadod a helyzetet!! Nekem lány létemre nagy orrom van, és soha senki nem jegyezte meg hogy nézek ki, nem is volt soha téma, mert nem keseregtem rajta nyilvánosan. Ami csúnya rajtam, közömbösen megjegyzem, hogy ja, igen, kinőtt egy pattanás, ja, igen, vastag a lábam, de nem fogom fel úgy, hogy na ettől pocsék az életem.
Ha neked bármilyen zene, öltözködési stílus tetszik, az TE vagy, vállald fel. Egyébként meg nincs rád írva, mekkora a farkad, egyedül a nődre meg rád tartozik. A nagy farok különben sem elég önmagában a szexhez, mást is tudni kell villantani.
Helyesíráson is lehetne mit változtatni.
Amúgy sztem FAKE ez a kérdés.
Koszonom az eddigi valaszokat!
Valahogy ugy nez ki a helyzet, hogy maga a szexualitas nekem eleg nagy gondot jelent, nem tudok vele mit kezdeni, hisz 26 evesen alig van tapasztalatom, ami azert van, mert meg fiatalon bebeszeltem magamnak, hogy tul kicsi a peniszem, ezert nekem nem szabad ismerkednem, csajoznom. Persze ezekrol a felelmeimrol sosem beszeltem senkinek, mert tulsagosan szegyelltem.
Emiatt az egesz miatt pedig ugy erzem, hogy rejtozkodnom kell, olyan ez szamomra, mintha egy hatalmas titok nyomna a vallamat, amit nem osztahtok meg senkivel... es valoszinuleg az ebbol fakado bizonytalansagomat, onbizalomhianyomat, esetlensegemet erzik meg rajtam a regi haverok (valoszinuleg az egesz viselkedesembol ez sugarzik kifele) es ezert vagyok en az, aki a legtobb cikizest kapja... emiatt pedig uj tarsasagokba is nehezen illeszkedek be, mert elzarkozom, nem tudok megnyilni, mindenki furcsa kulonckent tekint ram.
Persze azt is nehez eldontenem, hogy ok viszik idonkent tulzasba a beszolasokat, vagy en vagyok az, aki tulsagosan magara veszi, amiket mondanak.
Valahogy azt kellene magamban helyre raknom, hogy a szexualitashoz hogyan alljak hozza, hogyan ne erezzem ugy, hogy ez a leggyengebb pontom, hiszen ezek a temak minden tarsasagban elobb-utobb elokerulnek es en elore azon agyalok, hogy ilyenkor hogyan kellene reagalnom, mit kellene majd mondanom...
A kerdes egyebkent teljesen valodi, a helyesirasert elnezest kerek!
qrvázás is egy megoldás valakinek valakinek nem, én most vagyok 20 év ugyanazt éltem át amit a kérdező eddig életem során, voltam prostinál és elég jó élmény volt hozzá kell tennem, már egész máshogy közeledem a lányokhoz, elég nagy elhatározás ez z ember életében, am úgy hogy eldöntöd, hogy holnaptól csajozni fogok nem fog menni előre szólok, hosszú időnek kell eltelnie mire belejössz a gyakorlatba és lehet hogy elkeseredettebb leszel mint eddig mert elég sok visszautasítást fogsz kapni ha látják rajtad a tapasztalatlanságot, egy két alkalmat szerintem megengedhet magának az ember e téren, de vigyázni kell nehogy szokássá váljon ha kérdésed van írj nyugodtan szívesen mesélek az élményeimről.
20/F aki prostival veszítette el a szüzességét és egyáltalán nem szégyelli, de nem is büszke rá és jelenleg jobbra fordult az élete :)
Nem tudom hogy eddig miért nem írta senki, de én azon akadtam fent, hogy pasik között téma megbeszélni hogy kinek mekkora? Én lány vagyok, de nálunk soha sem kerül szóba hogy ki mekkora melltartót hord...Na mindegy, nekem ez hitetetlen.
Amúgy pedig szerintem ha már oda jutsz egy csajjal, akkor tök mindegy hogy mekkora. Nem tudom elképzelni hogy egy olyan lány akivel eljutsz addig a szintig, majd kigúnyolna, vagy megalázna emiatt. Szerintem ez a méret téma csak a férfiak agyában fontos. Jó nyilván a nők fejében is megfordul hogy milyen az ideális, de fontosabb egy nőnek a párkapcsolatban hogy milyen kedves/jó humorú, milyen társaság stb mint hogy mekkora neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!