Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ezt most hogy értelmezzem? Min kellene változtatnom?
16/L vagyok. Lelki gondjaim vannak, elég sok. Pszichológushoz járok. Kilyukadtunk ott, hogy a sok gond mellett az a bajom, hogy nem fogadom el a saját szexualitásom.
Ez szerintetek mit takar pontosan? Milyen ha valaki nem fogadja el a szexualitását?
Olyanok vannak velem, hogy néha zavart ah apu rámnézett, nem merek boltba menni fehérneműket venni még barátnőkkel se, nem tudok a fiúk szemébe néni pedig szemezni akarok velük.
EZ ellen mit tudok tenni? Elfogadni a szexualitásom?:D Tudom, hogy furán hangzik, na de na, ezt mondta :D
J válasza
Igen nem birod elfogadni hogy nő vagy és a fiukat szereted hogy érdekel a szex hogy érdekel a nagy kemény f.asz. pedig ez teljesen normális mint ahogy a fiukat is a lányok a punci érdekli. nincs semmi rossz ebben nem ciki teljesen normális fogadd el és vállald föl madad
.
Köszi a válaszokat:) Tudom, hogy nem itt kellene, de nem tudom, hogy kitől kérdehetném meg. Anyutól nem, aputól sem, a másik az osztályfőnököm lenne akiben annyira megbízom de Ő most elutazott.
De én úgy érzem, hogy elfogadtam magamban ezt, mégse merem ezeket a dolgokat. Én tudom, ogy a fiúk tetszenek és hogy lány vagyok, én örülök ennek de nem tudom mit tehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!