Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mégis, h értelmezzem?
Szakított velem a volt pasim állítólag a korunk miatt de a kapcsolatunk közepe fele lefeküdt az exével..de azt kimagyarázta és azt mondta engem szeret de a kor miatt nem lehet.
nem kerestük egymást 1hónapig majd közölte h látni szeretne..mondtam neki h hagyjon mert mégiscsak jobb vmivel a másik csaj hisz megcsalt..erre elkezdett irogatni majdnem mindennap,h "a legszebb csajszi vtál az életembe" "bárcsak büszkélkedhetnék veled" "szeret és hiányzom"
és amitől a falnak mentem h "Soha nálad jobbat,szebbet nem éreztem"...Hogy mi van??ez mégis mit jelentene,hisz csak elhagyott,megcsalt vmiért..egyszerűen az önbizalmamnak is annyi,és így ezeknek a szavaknak se tudok hinni..
21/L
Mi a baj a koroddal? Ez azért fontos lenne.
Egy esélyt adnék még neki, hiszen mindenki hibázhat, de többet nem.
Hiányzik neki a nunid.
Ne foglalkozz vele.
24/F
és teljesen kiakadt amikor csak ugy bekamuztam neki h igen én is összejöttem az exemmel miután szakítottunk..tiszta féltékeny lett meg minden..
amugy nem hiszem ,h a szex miatt keresett vna mert tudja ,h ennyi miatt nem feküdnék le vele ujból...
hát igen akkor adtam neki egy 2.esélyt de akkor is kimagyarázta magát ,és mindig csak arra hivatkozott h őt zavarja és,h soha nem volt ilyen szép bnője de nem akar magával kicseszni..akkor nem is értem,h minek kezdett bele ebbe az egészbe..?meghogy amikor ő 40 lesz én csak 27,megh nekem itt az egyetem és csak most élem az életem,és h annyira bomba Nő leszek 26-27 évesen h tuti elfogom hagyni stb...ő meg lassan családot akar gondolom..
csak az esett rosszul amikor közölték vele,h kitették a csapatból és én mondtam neki h maradjon itt velem legalább 3 hónapot utána majd megyek vele Pestre..mondta,h nem tud maradni és h ugyis pestre kerülök majd,menjek Pestre és h ugyis találok majd vkit...
köszönöm:) bár tényleg nem tudok már benne megbízni,és nem is adhatok neki több esélyt..és még azt is mondta h "pont azért engedtelek el,alakítottam így,h neked jobb legyen,találd meg"
akkor ne keressen,így lenne ésszerű szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!