Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy alakult valami az álompasival/álomcsajjal, de te mégis elszúrtad? Hogy?
többször is előfordult, túl sokat ittam az első randin, aztán nem lett második.
mindig ez van, ha már egy-két pohárral megiszunk, kívánok még tízet, húszat. :)
azért nem álom~, de volt szerencsém így járni: egy kevés szobahőmérsékletű, csapnivaló bort megittam, aztán olyan ordenáré rosszul lettem, hogy kimentem - végül utánam jött, aztán ott magyaráztam neki a vécé fölött, hogy nem akarom, hogy így lásson (hánytam, szédültem, kavargott a gyomrom). még ha önszántából is jött utánam, és még ha jól is esett, hogy velem volt, és még ha később, ettől függetlenül mondta is, hogy nem érez többet barátságnál...
pech. szerintem ott szúrtam el. :/
igen. nagyon rossz időszakomban talált meg ez a kedves lányka, úgymond érzelmi,lelki mélyponton voltam. kezdeményezett szépen, meg minden, de gyakorlatilag lebeszéltem őt saját magamról :\ ma már nagyon bánom.
21/F
alakulgatott... talán lett is volna belőle valami ha taktikusabb vagyok, jobban tudok időzíteni: egyszóval ha tudnék csajozni...
hogy mit szúrtam el? rossz időzítés, "túlreagálás", túl hamar túl fontossá vált ezért elba*sztam!
Kicsit határozottabbnak kellett volna talán lennem és kifejtenem, hogy egyetlen "hibája" nem zavar, (Az én szememben ezek vonzó tulajdonságok, nem hibák) és vele akarok lenni bármi áron és örökké.
Biztos vagyok benne, hogy nem ezen múlt, de azért motoszkál a fejemben, hogy mi lett volna, ha. Pedig hosszú évekkel ezelőtt volt. Én még mindig őt szeretem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!