Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek rólam? Pontoznátok 1-10-ig? És szerintetek miben kéne változtatnom? Hány évesnek néztek? Legfőképpen lányok válaszát várom!
Képet privátba küldök. És aki szeretne képet az privátba kérjen mert szeretném látni a nick nevét mert akad nekem itt egy jó ismerős és nem szeretnék bele botlani viszont egy kort és nemet és várost mellékeljetek! Mivel privibe megy a kép ezért csak fél percenkét tudom küldeni. Választ és a véleményt az üzenő falra írjátok.
Köszi a megértéseteket!
FFI
na jó, küld
az én nickem látszik is!
hát nem is fogok, de az én válaszaimat itt olvashatod, máris van egy mankód... :)
27n
Quvait drága egy torrent oldalon sincs fent.:D szóval küldjed nyugodtan hidd el ha ismerlek is nem csinálok belőle ügyet. és kizárt hogy ismerjelek.:D
szóval küldjél képe nyugodtan.. megaztán én nem vagyok senkinek a rosszakarója.:)
hihi neked szól!
Miért olyan nehéz felfogni valamit. Le írtam mindent a kisbetűsbe!
Na jól van léptem ezzel a kérdéssel nem foglalkozok már! Majd máskor felteszem talán lesznek értelmes emberek aki felfogják a kisbetűst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!