Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem kell változtatnom? Mit tegyek?
Párommal gyakran összekapunk azon, hogy én többet szeretnék vele lenni, ő pedig kevesebbet velem.
Kitalálta, hogy hetente egyszer alszunk együtt, és ezt szigorúan betartja, nem lépi túl. Nekem ez kicsit úgy tűnik, mintha letudná a kötelezőket, és ennyi.
Megszól, hogy amióta együtt vagyunk, nem tud annyit gépezni, mint eddig.
Tegnap este azt mondta, hogy látta rajtam, hogy örülnék, ha nálam aludna, és ettől én erőszakos és sok vagyok neki, megfullad mellettem. Ugyanakkor azt hangoztatja, mennyire szeret velem lenni.
Az egész életem változtatom azért, hogy neki ne kelljen semmit: délelőtt végzem a dolgom, délután vele vagyok, és csak akkor érek haza, amikor a család már alszik, ezért a családdal sem vagyok.
Attól félek, ha délutánonként nem mennék, akkor nem is nagyon látnánk egymást. Mi a véleményetek? Mit tegyek?
Húsz fölöttiek vagyunk mindketten.
Hagyd el és gyere össze velem, nálam itt aludhatnál minden nap!
21/F
Próbáltam már, hogy délután nem mentem, és felhívott, hogy nagyon hiányzom neki, meg látni akar, találkozni velem.
Egyszer azt mondja, mennyire jó neki mellettem, és hogy még soha senkinél nem érezte azt, hogy ennyire szeretik, máskor meg sok vagyok, meg erőszakos...
"Egyszer azt mondja, mennyire jó neki mellettem, és hogy még soha senkinél nem érezte azt, hogy ennyire szeretik"
Remélem te is érzed benne a "nekem" szót. Az, hogy neki ez jó azt megértem van egy nő akit leakaszt amikor épp feláll a farka. És te? A párod esetében ezt hívják önzésnek, hogy előadja neki milyen jó ez most persze, hogy jó de a másik azaz téged meg leszar! Ébresztő kislány! Telik az értékes időd ezzel a gyökérrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!