Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtatnom kellene a hozzáállásomon?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a barátom csak azért van velem, hogy legyen valakije. 2 éve vagyunk együtt, sokszor jól elvagyunk, de furcsa ezt írni, viszont ha nincs valamilyen program vagy társaság, akkor nem szoktunk csak úgy együtt lenni. Nem nagyon van jóban a szüleivel, és ha probléma van otthon mindig hozzám jön. Viszont sokszor ha velem van, de mondjuk a haverjai sörözni hívják, lelép.2013. márc. 27. 15:29
1/21 anonim válasza:
Szerintem vele kellene megbeszélned. És igen is lehet érezni, hogy a másik szeret-e vagy csak megtűr. Figyelj.
2/21 Antonius Caepio válasza:
Ezek tényleg gyanús dolgok. Próbáltál már beszélni vele erről? Ha nincs valami program, vagy társaság, akkor te fel szoktad vetni, hogy találkozzatok? Ha igen, mi a reakciója erre?
3/21 A kérdező kommentje:
És mindig mondja hogy neki olyan furcsa lenne mondjuk csak velem laknia, ketten, mert ő szereti hogy mindig van körülötte valaki. Nyaralni is inkább csak társaságba. Fiatalok vagyunk, Ő 24, Én 21, szeretek én is társaságban lenni, de nem igazán tudom eldönteni hogy ez most így hogy van. Vélemény őszintén?
2013. márc. 27. 15:33
4/21 anonim válasza:
Úgy néz ki h alapjába véve unalmas neki ez a kapcsolat, másképp te is unalmas vagy neki, ő az a szórakozó típus aki nem képes romantika meg egyéb dolgokra, szóval annyira nagyon még sem vagy neki fontos hogy valójában veled is törődjön.
5/21 A kérdező kommentje:
első válaszoló: Igen, próbáltam vele beszélni róla, és azt mondja hogy neki unalmas lenne ezek nélkül. Meg hogy ő pörgős. Nagyon társasági ember, bár csak az ilyen haverkodási szintet szereti inkább. Nem tudom, de elég nehéz vele komolyabb dolgokról szót érteni, a szüleivel is mindig veszekszik, pedig nagyon jószándékúak, de ha nem akar valamit tudomásul venni, akkor csak elengedi a füle mellet az érveket és ha vitázunk velem is ezt csinálja
2013. márc. 27. 15:38
6/21 Antonius Caepio válasza:
Számomra már csak az a kérdés, hogy mi tartott össze titeket 2 éven át. :-(
Sajnálom kérdező, de ezek alapján szerintem nyilvánvaló, hogy neki csak egy - csúnya szóval élve - pótlék vagy. Ez nem igazi párkapcsolat.
7/21 A kérdező kommentje:
Antonius Caepio: az van, hogy már annyira megszoktuk, hogy mindig csináljunk valamit, hogy mindig van program. De ha mondjuk elmenne az áramszünet és vihar lenne, vagyis csak egymásra lennénk utalva, akkor mi lenne... Egyébként én ezen időnként kiakadok, hogy tényleg egymással semmi kikapcsolódás, de terel. Meg érted, ha elkezdem mondani, néz rám nagy boci szemekkel 10 percen át, aztán már hagyom a francba...
2013. márc. 27. 15:42
8/21 A kérdező kommentje:
De sokszor csinál nekem kaját, virágot vesz, ilyesmi és én gyűlölök neki ilyesmik után nyafogni, és sokszor nagyon aranyos, de valahogy nincs az a biztonságérzetem, mintha mindig talpon kellene lennem. Nem tudom ezt a pótlékos dolgot, érzem hogy valami nem jó, és főleg az nem okés hogy nem tudjuk megbeszélni a problémát.
2013. márc. 27. 15:45
9/21 A kérdező kommentje:
Mindig mondja hogy kérdezzek meg más férfit is erről, de ha közös ismerőst kérdezek, mindig óvatosan válaszolnak :S
De például ez az összeköltözősdi sem tiszta, mert alapjáraton ezt mondja, h ő nem tudja elképzelni, h csak ketten együtt, viszont volt már hogy elment egy hétre dolgozni és olyan szerelmes sms-eket írt, meg beszélgetéseink voltak, és ha elköltözik valamerre, majd menjek vele. Férfiak????? (első barátom, szóval nincs nagy tapasztalatom, minden vélemény érdekel)
2013. márc. 27. 15:49
10/21 A kérdező kommentje:
bocsi, csak egy kicsit besokalltam
2013. márc. 27. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!