Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakiért meg kellene változtatnom a külsőm?
Szerintem ha valaki szeret,az úgy szeressen ahogy vagy.És ez is bele tartozik...
Lehet nem is szeret.Én pont azt szerettem az exeimben,hogy önmagukat adták mindig.
Ha nem szeret, az önbecsapás, mégis minek van velem?..
Megemlítettem a fodrászomnak a platinaszőke dolgot, azt mondta eszembe ne jusson, mert a fekete az én "védjegyem", és tényleg így érzem magam jól, nem vagyok dark, se góth, de ez a stílus áll közel hozzám. Amellett öltözködésben is 90 % fekete, ez van
Nem olvastam el a kiegészítést, de nem is kell...
"Valakiért meg kellene változtatnom a külsőm?"
Csak magadért!!! Másért nem! :)
hű,én bírom a stílusodat,nekem nagyon bejön az ilyesmi.Ahhoz képest a pasid pont ellenkező típust akar...
Hogy miért van veled?Vagy mert nincs más,akivel lehetne,vagy hogy legyen kit dugni,vagy gondolta,majd farag belőled egy plázacicát idővel.
Mi pasik se vagyunk mind tökéletesek,van ilyen szemét fajta is,mint a pasid.
1. voltam megint.
11:53
Igen, de ez idáig fel sem merült, most meg jött ez az ötlet a semmiből. Ezért is esik rosszul. :( Egyébként meg is mondtam, hogy akkor nem kötelező ám velem lenni! Erre még ő sértődött meg, és mint valami papagáj, "akkor elmész szoláriumba, ugye elmész". Ma is küldött egy ilyen sms-t, de nem válaszoltam...Még annyit, hogy alapvetően kísérletező típus vagyok, de nem fogok magamból majmot csinálni.
Köszi amúgy mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!