Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valakiért meg kellene változta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakiért meg kellene változtatnom a külsőm?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok együtt a barátommal, én 26 vagyok, ő 31. Eddig jól megvoltunk, persze apróbb nézet eltérések voltak,mint mindenkinél. De kb. 1 hete elkezdte, hogy fessem be a hajam platinaszőkére (kékesfekete amúgy,és így ismert meg), és járjak szoláriumba is! Ez nem az én stílusom, és el nem tudnám magam képzelni így. Ezek után a srác is csökkent a szememben. Mit tennétek ?
2013. febr. 26. 11:16
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ha valaki szeret,az úgy szeressen ahogy vagy.És ez is bele tartozik...

Lehet nem is szeret.Én pont azt szerettem az exeimben,hogy önmagukat adták mindig.

2013. febr. 26. 11:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne változtasd meg a külsőd senkiért, attól nem fog jobban szeretni. Szerintem nagyon rosszat jelent az, ha a párod meg akar változtatni bármiben is, akár tulajdonságban, akár külsőleg.
2013. febr. 26. 11:26
 3/10 A kérdező kommentje:

Ha nem szeret, az önbecsapás, mégis minek van velem?..

Megemlítettem a fodrászomnak a platinaszőke dolgot, azt mondta eszembe ne jusson, mert a fekete az én "védjegyem", és tényleg így érzem magam jól, nem vagyok dark, se góth, de ez a stílus áll közel hozzám. Amellett öltözködésben is 90 % fekete, ez van

2013. febr. 26. 11:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a kiegészítést, de nem is kell...

"Valakiért meg kellene változtatnom a külsőm?"

Csak magadért!!! Másért nem! :)

2013. febr. 26. 11:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha szanaszét szolizott szilikonos szőkét akar, akkor miért nem olyannal kezd? Szerintem mindenki a maga testével rendelkezik, akinek nem tetszik ne nézzen.
2013. febr. 26. 11:44
 6/10 anonim ***** válasza:

hű,én bírom a stílusodat,nekem nagyon bejön az ilyesmi.Ahhoz képest a pasid pont ellenkező típust akar...

Hogy miért van veled?Vagy mert nincs más,akivel lehetne,vagy hogy legyen kit dugni,vagy gondolta,majd farag belőled egy plázacicát idővel.

Mi pasik se vagyunk mind tökéletesek,van ilyen szemét fajta is,mint a pasid.

1. voltam megint.

2013. febr. 26. 11:53
 7/10 A kérdező kommentje:

11:53

Igen, de ez idáig fel sem merült, most meg jött ez az ötlet a semmiből. Ezért is esik rosszul. :( Egyébként meg is mondtam, hogy akkor nem kötelező ám velem lenni! Erre még ő sértődött meg, és mint valami papagáj, "akkor elmész szoláriumba, ugye elmész". Ma is küldött egy ilyen sms-t, de nem válaszoltam...Még annyit, hogy alapvetően kísérletező típus vagyok, de nem fogok magamból majmot csinálni.

Köszi amúgy mindenkinek a válaszokat!

2013. febr. 26. 12:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Gondolom valamelyik cimbije platinaszőke, szolizott csajt újitott be akire bizsereg a himbilimbije, aztán próbál odaigazitani. 26 évesen azért már van elég erős énképed, ahhoz ne csinálj semmit amit nem akarsz. (Esetleg mondd meg neki, hogy ha tetet 16 piercinget magának ágyéktájra + 3Ds Pokemont varrat a hátára és rasztafrizurát növeszt, akkor beszélgethettek a te hajszinedről.)
2013. febr. 26. 12:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Csaj vagy ergo nem. Ha srác lennél akkor viszont kb.kötelező. merha‘ nem akkor ki leszel vágva és utána megint várhatsz éveketvegy másik cdajra...
2013. febr. 26. 12:34
 10/10 anonim válasza:
én meg szőke vagyok és nekem feketét akart -.-'
2013. márc. 27. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!