Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Várjak az igazira vagy próbálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak az igazira vagy próbáljak ki minden lehetőséget? 3 éve vagyok szingli.

Figyelt kérdés

Sziasztok! 3 éve szakítottunk a barátommal, akkor nagyot csalódtam. Azóta többször randiztam már, többször akartak velem járni is, szóval lehetőségem az lett volna, de egyszerűen nem éreztem, hogy nekem az az illető kellene. Csak azért pedig nem akarok pasit, hogy ne legyek egyedül. Úgy vagyok vele, hogy várok az igazira, akit igazán szerethetek és aki igazán szeret. De azon gondolkodtam, mi van, ha nem ismerem fel elsőre az igazit, ezért elszalasztom? Ördögi kör ez, mert igazából még egy kicsit "ki is szeretném magam élni", de ha csak az igazira várok és meg is talál(om), akkor nem tudom előtte "kiélni". De mint említettem, olyanokkal sem akarok lenni, akiket meg nem szeretek. Vagy lehet attól félek, hogy beleszeretek valakibe? Nem tudom mitévő legyek, egy helyben állok már 3. éve és visszautasítok mindenkit, pedig mostmár úgy érzem, tényleg jó lenne egy társ, aki átölel és megpuszil. :(

Mit gondoltok, nagyon idióta felfogásom van? :)

L/24

2013. jan. 9. 03:19
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
hát ez így szokott lenni XD
2013. jan. 12. 01:39
 52/54 anonim ***** válasza:
Lehet van bennünk némi közös :P Egyszer majd csak találunk olyat aki tetszik :D
2013. jan. 12. 01:40
 53/54 Blazer X ***** válasza:
A csajok is ugyan úgy megtalálják a közös hangot/témát, mint mi férfiak is. :D
2013. jan. 12. 01:41
 54/54 anonim ***** válasza:

üdv a klubban amit én készülök elhagyni...

Én nem 3 éve vagyok szingli, de hidd el nem kell mindenkit vissza utasítani. Akit úgy érzel, hogy kicsit is többet gondolsz rá az jelenthet valamit. Ne szokd meg ezt az állapotot, mert most vagy fiatal. Engem egy olyan emberrel hozott össze a sors akivel nem is gondoltam volna és nagyon jól érzem magam eddig vele..Nem tagadom sokat agyaltam, hogy találkozgassam e vele, de most úgy érzem ez jó, hogy így történt. NE feszülj rajta, de most, hogy ki írtad ezt a kérdést én már előre látom, hogy valami jóra fordul :) ...hogy honnan veszem?? én is így voltam :D ....nah jó nem tudhatom persze, de kívánom, hogy boldog legyél....Ha nem érzed magad késznek akkor is engedd el magad. Járj el a barátnőiddel szórakozni, sportolj az csak megszépít kívül belül...:) üdvvvv

2013. jan. 12. 01:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!