Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak az igazira vagy próbáljak ki minden lehetőséget? 3 éve vagyok szingli.
Sziasztok! 3 éve szakítottunk a barátommal, akkor nagyot csalódtam. Azóta többször randiztam már, többször akartak velem járni is, szóval lehetőségem az lett volna, de egyszerűen nem éreztem, hogy nekem az az illető kellene. Csak azért pedig nem akarok pasit, hogy ne legyek egyedül. Úgy vagyok vele, hogy várok az igazira, akit igazán szerethetek és aki igazán szeret. De azon gondolkodtam, mi van, ha nem ismerem fel elsőre az igazit, ezért elszalasztom? Ördögi kör ez, mert igazából még egy kicsit "ki is szeretném magam élni", de ha csak az igazira várok és meg is talál(om), akkor nem tudom előtte "kiélni". De mint említettem, olyanokkal sem akarok lenni, akiket meg nem szeretek. Vagy lehet attól félek, hogy beleszeretek valakibe? Nem tudom mitévő legyek, egy helyben állok már 3. éve és visszautasítok mindenkit, pedig mostmár úgy érzem, tényleg jó lenne egy társ, aki átölel és megpuszil. :(
Mit gondoltok, nagyon idióta felfogásom van? :)
L/24
ma 04:16
ha unalmas akkor miért olvasgatod? :)
# 20/21
Köszönöm a hasznos hozzászólást, sokat segítettél. :)
Az jó dolog ha régóta így állsz hozzá és tervezed. Csak azt mondom hogy a közeljövőt tekintve ne akarj túl pontos terveket szőni. Az általában nem úgy lesz :D
De tényleg nagyon becsülendő a hozzáállásod.
Egyáltalán nincs idióta felfogásod ;)
Remélem minél előbbsikerül megtalálnod az igazit.
Én viszont most megyek csicsikálni...
Előző válaszomat az ahhoz képest kettővel előtti "kedves" hozzászólónak írtam. :D
(Ez az első kérdésem és megnyilvánulásom itt az oldalon, még nem igazodtam ki, hogy hogyan hivatkozzak arra akinek írok, de majdcsak rájövök arra is. :) )
ma 04:25
Köszönöm szépen a válaszodat és a jókívánságot. :)
Jó éjszakát!
Nem vagy idióta, csak egymással szöges ellentétben lévő dolgokat akarsz.
Ráadásul túl is problémázod egy kicsit.
- Csak azért nem akarsz járni senkivel sem, hogy ne legyél egyedül, viszont most már igazán úgy érzed, jó lenne valaki aki átölel, megpuszil.
- Vársz az igazira, akit igazán szerethetsz, viszont szeretnéd még kiélni magad, és úgy érzed ebben hátrálna ha máris megtalálnád az igazit.
Magadat gáncsolod azzal, hogy ennyire kielemzed minden szeszélyed.
Amúgy pedig, olyan hogy igazi, a nagy Ő, akit ha nem veszel észre, egy életre elszalasztasz, nem létezik.
Egy rakás ember van aki tökéletes lehet hozzád, ez csak romantikus ponyva-eszme, hogy mindenkihez egyetlen ember illik, a lelki-társ, a pótolhatatlan.
Miután beleszeretsz valakibe, igen, így fogod érezni, de nem csak egyszer lehet az ember szerelmes, és semmit sem szalaszt el, ha más irányból más embert ismer meg.
-hát igen, "idióta" felfogásod van:) de komolyan. Nem 100as, de hát mindenkinek van kis rigojája, nekem is.
-Jó bonyolult egy kérdést irtál ki. Szerintem magad sem tudod mire van szükséged. Ez azért is lehet mert volt egy(?) kapcsolatod és slussz. Csalódtál, ezt magadban rendezni kell. Tudat alatt félhetsz ettől az érzéstől. De ahhoz h tudd mi kell neked, kapcsolatok kellenek, tapasztalat.
-Sztem ne várd h a nagyonnagyőágyőt kifogd. Ahogy irásodból lejött már rá vagy erre az egészre kattanva, zökkensd ki magad ebből az állapotból. Nézd ismerkedj fiukkal, gyertek össze, és adj időt a dolgoknak, mert kialakulhat a "nagy szerelem". De ha abszolút esélytelen szerencsétlen akkor keres mást. Te is tegyél lépéseket ha tetszik egy fiu. Mondjuk,.. sugd a fülébe: "hé, szexi vagy" xd
ui: hajnal 3kor...? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!