Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adhat jó párkapcsolati tanácsot egy pap?
ő egy PAP!
bemegy a sekrestyébe van ott 1 kis piros telefon csak az övé nem obamához van kapcsolva hanem istenhez.
Simán adhat ... :-P
Nekem is adott jegyesoktatáson ... és jó tanácsot :-P
3.:
-gyermekem addig fuss amíg még lehet!
?
Szerintem ez vicces.
Én 7 éve élek boldog házasságban, és nem volt templomi esküvőnk. Én mondtam is a férjemnek, hogy én nem vagyok hajlandó jegyesoktatásra elmenni, ahol hallgathatom majd a fejmosást, hogy enyje-bejnye, házasság előtti szex. És persze az esketésen meg elmondják, hogy milyen a jó házasság.
Az lehet, hogy szeretője van némelyiknek, de házasságban nem éltek soha, tehát nem is tudnak jó tanácsot adni. Nem tudhatják, hogy mitől működik egy hosszú távú kapcsolat.
Én nem veszem ezeket komolyan, csak nagy általános dolgokat tudnak mondani.
Valamiféle elméleti tudása lehet, mint például egy pszichológusnak, aki ugyanúgy nem élte át azokat a problémákat, amikben segít, de sokat hallott, olvasott, tanult róluk. Ráadásul egy kívülálló, (pláne ha némi bölcsesség is szorult belé) sokszor reálisabban látja a helyzetet akár pap, akár nem az.
Szerintem egyébként igazán jó párkapcsolati tanácsot az tud adni, aki maga is jó párkapcsolatban él és azt tudatosan alakította azzá. A többi (pap, szűz barát, pszichológus) csak a nagyon árulkodó jelekre tudja felhívni a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!