Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tudnátok tanácsot adni ebben? Bövebben lent.
van egy lány akivel már 2 hónapja nem beszélünk,akkor szakitott velem(nem követtem el sulyos hibát)de azt mondta többet nem akar találkozni...
-nagyon hiányzik,szeretnék valahogy beszélni vele újra,arra gondoltam karácsonykor irok neki smst,talán
karácsonykor a szeretet ünnepén megenyhül,szerintetek? 2honap alatt megenyhülhet egy lány? elhivnám valami karácsonyi vacsorára,vagy találkára...de ugyanakkor félek,nehogy zaklatásnak vegye,mert tudom ti csajok erre kényesek vagytok :S
ugyan fiú vagyok, de szerintem ha békülni akarsz, ne vacsorával kezdd!
amúgy miért dobott?
azért dobott mert gondjai voltak,nem tudott rám eleget figyelni emiatt és ezt szová tettem,sajnos eröszakosan...
akkor mivel kezdenéd?
Szerintem, ha sehogy nem beszéltek. Először is hívd fel vagy írj neki, hogy hogy van? Mi újság vele? Ne rögtön a karácsonyi vacsival indíts.
Abból majd kiderül, mennyire kiváncsi rád.
Egyébként hogy érted, hogy nem volt ideje foglalkozni veled? Ez nem nagyon hihető a részéről. Arra mindig van időnk, akire szakítani akarunk.
hát családi gondjai voltak,ezért egy ideig nem tudtunk találkozni,amit én szová tettem,nehezteltem...nem értettem meg,sajnos..
ha felhivom,azzal az a baj,hogy nem fogja felvenni,mert elsö reakcio : megijed,ezért gondoltam smsre..csak nem tudom mit irjak majd bele,azonkivül,hogy boldog karácsonyt
Kérlek ne haragudj! A barátnőd volt, de ha te felhívod, nem veszi fel, mert megijed? Akkor miből gondolod, hogy elmegy veled vacsorázni????
Hány évesek vagytok egyébként?
én 25 vagyok ö 23
miért nem örülnél neki válaszolo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!