Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak az igazira vagy próbáljak ki minden lehetőséget? 3 éve vagyok szingli.
Sziasztok! 3 éve szakítottunk a barátommal, akkor nagyot csalódtam. Azóta többször randiztam már, többször akartak velem járni is, szóval lehetőségem az lett volna, de egyszerűen nem éreztem, hogy nekem az az illető kellene. Csak azért pedig nem akarok pasit, hogy ne legyek egyedül. Úgy vagyok vele, hogy várok az igazira, akit igazán szerethetek és aki igazán szeret. De azon gondolkodtam, mi van, ha nem ismerem fel elsőre az igazit, ezért elszalasztom? Ördögi kör ez, mert igazából még egy kicsit "ki is szeretném magam élni", de ha csak az igazira várok és meg is talál(om), akkor nem tudom előtte "kiélni". De mint említettem, olyanokkal sem akarok lenni, akiket meg nem szeretek. Vagy lehet attól félek, hogy beleszeretek valakibe? Nem tudom mitévő legyek, egy helyben állok már 3. éve és visszautasítok mindenkit, pedig mostmár úgy érzem, tényleg jó lenne egy társ, aki átölel és megpuszil. :(
Mit gondoltok, nagyon idióta felfogásom van? :)
L/24
Nekem nem ugyanis én férfi vagyok. :D
De amúgy, gyakran néha a fejemhez vágja keresztanyám azt a kérdést, hogy "Mikor lesz már barátnőd?" meg, hogy "Ha így haladsz egyedül fogsz megöregedni." Na kösz a biztatást... -.- De amúgy próbálok inkább arra koncentrálni, hogy legyen egy biztos munkahelyem, utána majd látjuk, hogy mi lesz.
Az jó elképzelés. :D
Én mondjuk csak szakközépig jutottam 1 érettségivel + szakmával, de majd látjuk, hogy össze bírok-e hozni valamit. :D Azon gondolkoztam az elmúlt időben, hogy lerakok egy pék vagy egy szakács képzést, hogy tudjak jókat főzni. :D (Egy kis csiszolás rá fér a főzési tudományomra :) )
Blazer:
Köszi a tippet. :)
Egyébként kezdek rájönni, hogy igazából, ha senkivel nem kezdek semmit (vagy hogy is mondjam), akkor lehet meg sem találom az igazit. De ki tudja, ha van szerelmes első látásra... :D Mondjuk ez nem tudom van-e, de vonzódás az van első látásra, abból meg alakulhat a többi akár..
Mérnök(nek készülő) lány:
"hogy talán az egész Földön nincs olyan férfi aki nekem tetszene"
Ilyen gondolatom, akkor nemcsak nekem szokott lenni? :D Bár ma éppen láttam egy annyira, de annyira édes srácot közlekedési járművön, de persze az utcán hogy szólítana meg, mégha be is jöttem volna neki... Amikor nagyon megtetszik valaki, akkor kevés az esély a kapcsolat kialakításra, amikor meg sok az esély, akkor nem tetszik senki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!