Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Várjak az igazira vagy próbálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak az igazira vagy próbáljak ki minden lehetőséget? 3 éve vagyok szingli.

Figyelt kérdés

Sziasztok! 3 éve szakítottunk a barátommal, akkor nagyot csalódtam. Azóta többször randiztam már, többször akartak velem járni is, szóval lehetőségem az lett volna, de egyszerűen nem éreztem, hogy nekem az az illető kellene. Csak azért pedig nem akarok pasit, hogy ne legyek egyedül. Úgy vagyok vele, hogy várok az igazira, akit igazán szerethetek és aki igazán szeret. De azon gondolkodtam, mi van, ha nem ismerem fel elsőre az igazit, ezért elszalasztom? Ördögi kör ez, mert igazából még egy kicsit "ki is szeretném magam élni", de ha csak az igazira várok és meg is talál(om), akkor nem tudom előtte "kiélni". De mint említettem, olyanokkal sem akarok lenni, akiket meg nem szeretek. Vagy lehet attól félek, hogy beleszeretek valakibe? Nem tudom mitévő legyek, egy helyben állok már 3. éve és visszautasítok mindenkit, pedig mostmár úgy érzem, tényleg jó lenne egy társ, aki átölel és megpuszil. :(

Mit gondoltok, nagyon idióta felfogásom van? :)

L/24

2013. jan. 9. 03:19
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Akkor jó, amúgy én is szingli vagyok másfél éve,(és én is boldog) és nincs senki akitől többet akarnék barátságnál. Pedig olyan egyetemre járok, ahol 4% lány van, szóval gondolhatod, hogy van jelentkező, de akkor sem. Mondjuk nekem az a probléma, hogy elképzeltem egy ideált, és azt keresem mindenkiben. :S
2013. jan. 12. 01:01
 42/54 A kérdező kommentje:
Hú, ez ismerős érzés. Egy időben, ha olyan típusú srácot láttam, mint az egyik exem, akkor megvoltam zavarodva pozitív érzelmi értelemben. :)) De ez nem jó szokás ám, le kell szokni róla. Az nem baj, ha van ideálod, de ne csak azt az 1 típusú pasit keresd. :)
2013. jan. 12. 01:04
 43/54 anonim ***** válasza:
Leszokni? Hogyan? :D :D :D
2013. jan. 12. 01:09
 44/54 Blazer X ***** válasza:
Én annyit tudok javasolni, hogy élvezd az életet, sodródj az árral, és majd idővel befut az életedbe az igaz szerelem, csak türelmesnek kell lenni hozzá. :)
2013. jan. 12. 01:10
 45/54 anonim ***** válasza:
Hát én nem is görcsölök rajta. Tegnap voltam moziba az egyik barátnőmmel, ma délután főzök egy másik barátnőmmel, aztán elmegyünk bulizni, meg közben tanulok a vizsgáimra :D Élvezem én az életet és boldog vagyok, csak néha megfordul a fejemben, hogy talán az egész Földön nincs olyan férfi aki nekem tetszene :D Te még nem éreztél így?
2013. jan. 12. 01:13
 46/54 Blazer X ***** válasza:

Nekem nem ugyanis én férfi vagyok. :D

De amúgy, gyakran néha a fejemhez vágja keresztanyám azt a kérdést, hogy "Mikor lesz már barátnőd?" meg, hogy "Ha így haladsz egyedül fogsz megöregedni." Na kösz a biztatást... -.- De amúgy próbálok inkább arra koncentrálni, hogy legyen egy biztos munkahelyem, utána majd látjuk, hogy mi lesz.

2013. jan. 12. 01:19
 47/54 anonim ***** válasza:
És ezek szerint hetero :D Na de én is inkább tanulok, hogy egyszer majd elmondhassam, magamról, hogy mérnök vagyok :D
2013. jan. 12. 01:22
 48/54 Blazer X ***** válasza:

Az jó elképzelés. :D

Én mondjuk csak szakközépig jutottam 1 érettségivel + szakmával, de majd látjuk, hogy össze bírok-e hozni valamit. :D Azon gondolkoztam az elmúlt időben, hogy lerakok egy pék vagy egy szakács képzést, hogy tudjak jókat főzni. :D (Egy kis csiszolás rá fér a főzési tudományomra :) )

2013. jan. 12. 01:31
 49/54 A kérdező kommentje:

Blazer:

Köszi a tippet. :)

Egyébként kezdek rájönni, hogy igazából, ha senkivel nem kezdek semmit (vagy hogy is mondjam), akkor lehet meg sem találom az igazit. De ki tudja, ha van szerelmes első látásra... :D Mondjuk ez nem tudom van-e, de vonzódás az van első látásra, abból meg alakulhat a többi akár..

2013. jan. 12. 01:32
 50/54 A kérdező kommentje:

Mérnök(nek készülő) lány:

"hogy talán az egész Földön nincs olyan férfi aki nekem tetszene"

Ilyen gondolatom, akkor nemcsak nekem szokott lenni? :D Bár ma éppen láttam egy annyira, de annyira édes srácot közlekedési járművön, de persze az utcán hogy szólítana meg, mégha be is jöttem volna neki... Amikor nagyon megtetszik valaki, akkor kevés az esély a kapcsolat kialakításra, amikor meg sok az esély, akkor nem tetszik senki. :D

2013. jan. 12. 01:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!