Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Várjak az igazira vagy próbálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak az igazira vagy próbáljak ki minden lehetőséget? 3 éve vagyok szingli.

Figyelt kérdés

Sziasztok! 3 éve szakítottunk a barátommal, akkor nagyot csalódtam. Azóta többször randiztam már, többször akartak velem járni is, szóval lehetőségem az lett volna, de egyszerűen nem éreztem, hogy nekem az az illető kellene. Csak azért pedig nem akarok pasit, hogy ne legyek egyedül. Úgy vagyok vele, hogy várok az igazira, akit igazán szerethetek és aki igazán szeret. De azon gondolkodtam, mi van, ha nem ismerem fel elsőre az igazit, ezért elszalasztom? Ördögi kör ez, mert igazából még egy kicsit "ki is szeretném magam élni", de ha csak az igazira várok és meg is talál(om), akkor nem tudom előtte "kiélni". De mint említettem, olyanokkal sem akarok lenni, akiket meg nem szeretek. Vagy lehet attól félek, hogy beleszeretek valakibe? Nem tudom mitévő legyek, egy helyben állok már 3. éve és visszautasítok mindenkit, pedig mostmár úgy érzem, tényleg jó lenne egy társ, aki átölel és megpuszil. :(

Mit gondoltok, nagyon idióta felfogásom van? :)

L/24

2013. jan. 9. 03:19
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:

Ez meg a másik..

Minek elkapkodni a dolgokat? Abból jó nem sokszor lesz :)

2013. jan. 9. 03:50
 12/54 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:

Most nevetni fogsz de én Bp-töl 75-80km re lakom :)

már csak az irányt lenne jo tudni ^^

2013. jan. 9. 03:52
 13/54 A kérdező kommentje:

# 11/11

Nem akarom én elkapkodni. :) Csak ahogy tervezgetem az életem, elég hamar oda lyukadok ki, hogy elértem a 30. évemet, a Nőknek ugye számolni kell a biológiai órájukkal is sajnos. És ha holnap megismernék valakit, szerelmes lennék, akkor is 26 lennék, mire 2 éve együtt vagyunk, mondjuk plusz 1 év múlva szülnék egy gyereket, akkor már 28 lennék! És még nincs neki testvére... én meg még nem próbáltam ki olyan túl sok sráccal a "dolgokat" (most ez bármire értendő). És úgy az egészbe belegondolni... hogy bár jelen pillanatban tényleg fiatal vagyok, de hipp-hopp el fog múlni, én meg egyedül vagyok. :(

2013. jan. 9. 03:55
 14/54 anonim ***** válasza:
kedves kérdező: én a stilusodból ítélve azt mondanám ,hogy sosem leszel egyedül. :)
2013. jan. 9. 03:57
 15/54 anonim ***** válasza:

Ebben igazad van, de ne akard ilyen pontosan megtervezni a jövőt. Van akik megismerik egmyást és fél-1 évre rá jön a gyerek és teljesen boldogan élnek. Soha nem tudhatod mit hoz a jövő ;) A nővérem is így volt 23 éves koráig, most 26 és már tervezik a pici babát.

Ha neki sikerült akkor neked is fog. Még tényleg nem vagy elkésve.

2013. jan. 9. 04:00
 16/54 A kérdező kommentje:
Prof. köszönöm. :) Az ismerőseim 90%-a tuti, hogy ugyanezt mondaná, hogy nem leszek egyedül... de akit igazán közel tudok engedni magamhoz, azt nagyon megválogatom (ahogy gondolom rajtam kívül más is persze) és így lehet, hogy még azt a képzeletbeli mércémet is nagyra teszem. Nem tudom. (Jó dolog ez az oldal, olyan mintha a segítségetekkel magamnak kezdeném megválaszolni a dolgokat. :P)
2013. jan. 9. 04:02
 17/54 A kérdező kommentje:

# 15/16

Köszönöm, kedves tőled is. :) Én azért tervezgetem, mert babát és családot alapítani csak akkor szeretnék, ha van egy adott egzisztenciám, ami biztosítja, hogy feltudjak nevelni legalább 2 babát. Bár nekem a gyerekkérdés még gyakorlatban nagyon odébb van (nagyon remélem :D), de azért ennyi idősen már gondolkodni kell, hogy hogyan alakítsa az ember az életét... munka, család, pasi, lakás, megélhetés, tervezgetés... Nem tudom, de én 11-12 éves korom óta tervezgetem az életem, persze nem pontról pontra, mert úgy nem lehet, de nem szeretnék csak úgy egyik napról a másikra élni és ezért erre szükségem van. Csakhát ugye a párkapcsolat témája az számomra sajnos bukó jelenleg.

2013. jan. 9. 04:10
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
ezért készült ez a portál, olyan mint egy nyilt pszichiáter rendelő. De én amondó vagyok, hogy ha tölem tanácsot kérnek akkor adok persze, de jobban szeretem ha maguktól jönnek rá a dolgokra és nekem csak abban kell segítenem, hogy maguktó rájöjjenek a helyes útra. Mert kívülállóként senki halandó nem mondhatja meg, hogy másnak mi a helyes út, csakis ő maga. :)
2013. jan. 9. 04:11
 19/54 A kérdező kommentje:

# 18/18

Ez teljes mértékben így van, senki nem mondhatja meg, hogy konkrétan mit tegyünk, de ha néhányan/többen/sokan javaslatokat, véleményeket írnak, abból a kérdező eldöntheti, hogy számára hasznos volt-e, segített-e neki.

(Bevallom, nem gondoltam, hogy hajnali 4-kor ennyien reagáltok nekem, jó dolog ez. :) )

2013. jan. 9. 04:15
 20/54 anonim ***** válasza:
57%
pfú, ez a kesergés amit itt művelsz felnőtt létedre, ez szánalmas. jajajaj micsináljak, pasi, nem pasi, ez finoman szólva is dögunalmas
2013. jan. 9. 04:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!