Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak az igazira vagy próbáljak ki minden lehetőséget? 3 éve vagyok szingli.
Sziasztok! 3 éve szakítottunk a barátommal, akkor nagyot csalódtam. Azóta többször randiztam már, többször akartak velem járni is, szóval lehetőségem az lett volna, de egyszerűen nem éreztem, hogy nekem az az illető kellene. Csak azért pedig nem akarok pasit, hogy ne legyek egyedül. Úgy vagyok vele, hogy várok az igazira, akit igazán szerethetek és aki igazán szeret. De azon gondolkodtam, mi van, ha nem ismerem fel elsőre az igazit, ezért elszalasztom? Ördögi kör ez, mert igazából még egy kicsit "ki is szeretném magam élni", de ha csak az igazira várok és meg is talál(om), akkor nem tudom előtte "kiélni". De mint említettem, olyanokkal sem akarok lenni, akiket meg nem szeretek. Vagy lehet attól félek, hogy beleszeretek valakibe? Nem tudom mitévő legyek, egy helyben állok már 3. éve és visszautasítok mindenkit, pedig mostmár úgy érzem, tényleg jó lenne egy társ, aki átölel és megpuszil. :(
Mit gondoltok, nagyon idióta felfogásom van? :)
L/24
szerintem kár várni az igazira, mert akkor úgyse fog jönni! plusz ha görcsösen akarod akkor belefuthatsz valakibe akibe belemagyarázod, hogy ő az igazi közben pedig nagyon messze áll tőle, és így lesz igazán nagy a csalódás! én a helyedben egyszerűen jól érezném magam, azt tenném ami éppen jól esik és ha tényleg lesz valaki akivel érdemes komolyan foglalkozni akkor élnék a lehetőséggel.
nem gondolom idióta kérdésnek, én 25 vagyok de bennem is számtalanszor megfogalmazódott a kérdés, hogy igazi vagy móka! én eddig hajlamos voltam a kivárást választani ami utólag nem volt jó ötlet, mert sok csinos kis csaj kimaradt akikkel bizonyára jól éreztem volna magam. bár a dolog másik oldala, hogy megtanultam egyedül is jó érezni magam ami véleményem szerint fontos, hisz így nem függ senkitől a boldogságom.
a kiélésre visszakanyarodva, kapcsolatban is sok mindent lehet ám csinálni ;)
25F
Hogyan várni? Ezt soha nem értettem. Nem kell összejönni valakivel a magány elől menekülve. Randizni kell és ha résen vagy a 2-3. után úgyis kiderül klappol-e. És közben még vérmérséklettől függően ki is élheted magad. :)
Ha meg közben beleszeretsz valakibe? Na bumm, máris megvan az esély arra, h megtaláld az igazit. Esély megadása nélkül meg szart sem ér az egész, tisztelet a ritka kivételnek
Ismertem egy csajt, tipikus kapcsolatfüggő volt, szerelmes a szerelembe. A "nagy ő" után - persze nem ő volt az a bizonyos ő - pasizott, állatmód bulizott és a..khm... szükségleteit is ki tudta élni úgy, hogy abból nem születtek pletykák. Szóval próbálkozott, találkozgatott, ismerkedett pár évig és hoppá, így megtalálta azt a srácot akivel a jóég tudja már mióta szeretik egymást.
Nem néztem vissza a válaszaid a kommentek között de a leírás alapján hasonló lehet (valamennyire) a gondolkodásotok.
Fel a fejjel, nem vagy idióta. :D Sőt, alapvetően szimpatikusnak tűnsz pedig az nagy szó nálam.
Mozdulj ki, ismerkedj. Majd jön az igazi is.
Csak ne otthon várd a szőke herceget fehér lovon.
Apácákhoz a kolostorba ritkán csenget be csak úgy a szerelem.
25/L
Egy ideig én is így gondolkodtam, mint te. 12-13 éves korom óta az volt a vágyam, hogy család, gyerekek, happy end... De megváltoztam.. Rájöttem túl sok ponyvaregényt olvastam. :D A valóságban soha semmi nem úgy történik ahogyan az a nagy könyvben le van írva. Nincsen szőke herceg fehér lovon, aki jön elrabol és boldogan éltek amíg meg nem haltok. A való életben próbálgatni kell a szárnyaidat, ismerkedni és majd kialakul. De ne úgy indulj neki, hogy te a Nagy Őt keresed, mert abból nem fog kisülni semmi jó. Én sem fekszem össze akárkivel, sőt csak is azzal akivel együtt vagyok. De igazad van csak azért ne legyél együtt senkivel, hogy egyedül ne legyél. Annak nincs értelme és max a tizenévesek űzik ezt előszeretettel. :) Ha valaki bepróbálkozik és úgy érzed nem az eseted, hát akkor mond meg neki. Viszont légy nyitott, és ha jön valaki aki neked is bejön, mint pasi, adj neki lehetőséget, ismerd meg, ha szimpatikus próbáljátok meg. De ne ábrándozz egyből arról, hogy neked Ő lesz a Nagy Ő. Élvezzétek az életet, meg egymást. És sosem tudhatod mikor jön el neked is az, akivel majd leéled az életedet. :)Ha sokat írtam, akkor bocsánat! :D
ma 06:17
Igazad van, lehet, hogy tényleg túlbonyolítom a dolgot, elgondolkodok ezen. És köszönöm a mondataidat!
ma 08:04
Nem, nem egy kapcsolatom volt eddig, viszont fél évnél tovább egyik sem tartott, mert mindig rájöttem (időben), hogy nem vagyok eléggé szerelmes az illetőbe. A bulis flörtök mellett, összesen 4 kapcsolatom volt, de ebből egyik sem volt az az igazán nagyon komoly kapcsolat.
"Hé, szexi vagy!" - Ezt úgy írtad, mintha az jönne le az írásomból, hogy nem merném ezt vkinek a fülébe súgni. Még a szemébe is megmondanám simán, ha találok olyan embert. :D Nem vagyok félénk, nem azzal van baj. :)
ma 09:38
Jó dolog látni (olvasni), hogy férfiakban is felmerül egy ilyen kérdés. És köszi a javaslatokat. :)
anti paladin
Köszi a szimpátiát. :) Meglehet, hogy hasonló gondolataim vannak az az ismerősöddel kapcsolatban, még a végén én is úgy járok mint ő, aztán kiélem magam. :D
ma 12:15
Nem vagyok én apáca, nem kell engem félteni. :) Csak nehéz közel engedni magamhoz egy férfit. De megpróbálok rajta változtatni.
Eleonóra25:
Nem írtál sokat, így pont jó. :) Azt írod:
"Ha valaki bepróbálkozik és úgy érzed nem az eseted, hát akkor mond meg neki. Viszont légy nyitott, és ha jön valaki aki neked is bejön, mint pasi, adj neki lehetőséget, ismerd meg, ha szimpatikus próbáljátok meg."
Látod pont ez az, hogy jelentkezők (vagy hogy is mondjam) vannak, de olyan akivel én is szívesen "kezdenék" bármit is, olyan nem nagyon van... Mert vagy én kellek neki, ő nekem nem, vagy fordítva.
........
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, mindet feltöltöttem a fejemben lévő rendszerbe és a feldolgozás elkezdődött. :)) Bár még fogadok további "adatokat". :)
Személy szerint én azt javasolom, hogy járj nyitott szemmel a világban. :)
Flörtölgess, bulizgass, meg hasonlók aztán majd idővel rád talál majd a szerelem, de nem szabad erőltetni. Hagynod kell magad sodródni az árral. Gondolom vannak különféle hobbijaid esetleg? Próbálj meg azokra koncentrálni inkább, és akkor szerintem ez a görcsös "Nagy Ő" keresés is, valamelyest csillapodni fog. :)
Ja értelek, akkor köszönöm. :)
A kedvemmel semmi baj nincs, vidám vagyok általában, a feltett kérdésem nem tesz szomorúvá, csak bizonytalanná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!